čet, 11. listopada '07 u 13:16
Aiden NightflyerHaha Madden je super ali mi se gadi verzija za komp. Kontrole su mi totalno kontra-intuitivne. BTW iako nisam fan Cowboysa ako si gledao Jacen utakmicu protiv Billsa bila je odlicna. Nisu zasluzili pobjedu ali super zabnavno je bilo za gledati.. Redskinsima isto dobro ide 3-1 record
Ajme, majko, koja tekma..
Romo 5 inta i fumblao jednom, i još uvijek dobili.. Kako dobra tekma. Gledao sam samo prek neta zadnjih min i pol igre --> 20 min trajalo
predobro.
Redskinsi, a? Ne sviđa mi se vaš QB, izuzev zadnje tekme je li-la.. A i ozljede vas muče, kolko vidim.
Packersi 4-1, na bzvz način -.- 5 turnovera Chicagu.. majko, gdje ide taj svijet.. Od Bearsa mi se sviđaju dvije stvari: linebackeri i to što su konačno stavili ovog blentavog Grossmana na klupu.
A Green Bay nema rush, pa mi je baš feel good story kaj Favre dere opet sve pred sobom.
Osim NFL-a, šizim na Longhornse kaj su 0-2 u Big Tenu trenutno, što su razbijeni od Kanzasa i što su glupo izgubili protiv Oklahome. Ako sad ne dobiju Iowa St. bit će frke.
Anyhoo, u Superstar modeu, igram QBa trenutno, pokupili me Packersi, pauzirao sam jednu sezonu dok je Favre još igrao, i sad sam starter i 4-2 u sezoni. Lionsi i Coltsi nas dobili u zadnjim sekundama preko Hail Mary dodavanja.. Mislim, dajem lijevo jaje (od igrača mog stvorenog) za neki pristojan pass coverage, ili za jednog boljeg FS-a.:/
A collection of half-truths and hyperbole.