čet, 7. lipnja '07 u 22:18
LokiIma netko za preporucit kakvu igru za ps2 ili pc (al ne nista bjesno novo jer je radeon 9250 u pitanju a to dalje od obliviona nista ne pokrece)?
Vec sam si kind of zabiljezio ovaj ultimate spiderman, al me zanima jel ima jos nesto vrijedno spomena?
God of War 2 za PS2, pošto je to najbolja grafički gledano i najnovija PS2 igra, a za PC bih ti rekao, strpi se dok pred kraj mjeseca ne izađe Lost Planet, no igra za dobru zabavu zahtijeva DX10, pa ništa od toga. (Orion ti može reći impresije na DX9.0c verziji
) Igra je prva konverzija sa X360 na PC. Drugo, imaš ATi grafičku, možeš se pozdraviti, čini se da je nVIDIA napravila posao da igra ne funkcionira na drugim grafičkim karticama. (Ovo ja pretpostavljam pošto je 9/10 ljudi prijavilo svoj problem sa demo igrom i naveli pritom ATi grafičku karticu...ostalo je sve bilo problem sa starim directX-om, a pritom je bila navedena nVIDIA grafička).
Ako si igrao Freelancer i ako je igra na tebi ostavila dobar dojam, nabavi StarLancer. To je prvi dio, prije FL-a. Radnja se zbiva za vrijeme ratova između Saveza i Koalicije, što se priča na početku u animaciji na Freelanceru. Jedina zamjerka, sve ide preko tastature, nema miša.
Hmm... Operation Flashpoint: Resistance. Nove mape, nova vozila, nova okolina, bolji AI. Nema Amerikanca, ti si civil koji se priključi pokretu otpora u borbi protiv, naravno, Sovjeta... neke od nove jedinice su motori, civilni i vojni, autobusi, mnoštvo novih civilnih vozila i sl. I naravno, dodane su žene, ravnopravnost među spolovima.