čet, 15. ožujka '07 u 23:45
Kao što možda i znate, od sutra pa sljedećih 8 dana se u predvorju Studentskog centra u Zagrebu održava humanitarna inicijativa – Svi za JEDNO(g). U ostalom, evo službene najave:
Od 16.–24. ožujka u predvorju menze SC-a, od 11 do 21h održavati će se prigodni buvljak. I vi možete donijeti stvari koje vam više ne trebaju, koje ne koristite ili kojih ste se voljni odreći, a mogle bi biti prodane ili poklonjene nekome tko ih želi i treba. Razgledajte stvari na štandovima, kupite nešto i time pridonesite humanitarnoj akciji ili dajte dobrovoljan prilog.
U sklopu akcije održavat će se i prigodni program na nekoliko gradskih lokacija.
PROGRAM:
PREDVORJE MENZE SC-a
16.-23.03.
Interaktivna radionica po modelu Kazališta potlačenih
Početak radionice i priprema scene: 16:00h
Izvedba: 20:00h
Voditeljice: Josipa Lulić, Sanja Mataga
Izložba fotografija: Vlado Vince i Goran Trkanjac
KRIVI PUT
16.03. - 21:00h Chilli Bar - DJ Dovla (Sofa Beats), Pipal i Val Vashar (Ministarstvo Psihodelije)
17.03. - 22:00hInToNic
22.03. - 20:30h stand-up komičar: Rudi Pavlović
22:00h Borovich (Psycho Kitties Rec./Ser)
23.03. - 21:00hDJ Crni, DJ Ludi provod
SPUNK
18.03. - 20:00h čitanje poezije: Tatjana
slam: Dejan Inđić
22:00h DJ D'Gree i Daniel Kunstech (LE3KA)
19.03. - 22:00h AfreakanSound DJ Batis
live percussion: congomaNino & Ninjah
KLUB SC
24.03. - 21:00h
VELIKO FINALE
Koncert demo bendova:
Šta ima?
No Chance
Abroad Experiments
Crni dani u Vatikanu
Neznam kak' se zove al' frajer mi je susjed
Predgrupa
POST FESTUM:
Krivi put 25.03. - 21:00h Jozzef & the Children
Kao što ste mogli i pročitati, uz štand na kojemu će se spomenuti buvljak održavati postavljene su fotografije Gorana Trkanjca i mene samoga, 15 njegovih i 15 mojih. Što se mene tiče, izložene su fotografije Zagreba. Nešto starijih i dosta novih od kojih je dosta objavljeno i na mome
blogu.
Dakle, ako ste u prilici, navratite
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money