Zasto kad se "razjacas" (sto ce biti vrlo brzo s obzirom da imas factions?
Odma se pridruzi nekome...evohell gore ti je u jednom elitnom PVP guildu i rasturaju decki ko ludi... a ja sam u stranom jednom (sa nekoliko hrvata jos) i mogu potegnuti veze ak oces probat prvo pve..
Ako pak oces u neki hrvatski guild...evo ti link na hrvatski gw portal..Link
SirCagZasto kad se "razjacas" (sto ce biti vrlo brzo s obzirom da imas factions?
Odma se pridruzi nekome...evohell gore ti je u jednom elitnom PVP guildu i rasturaju decki ko ludi... a ja sam u stranom jednom (sa nekoliko hrvata jos) i mogu potegnuti veze ak oces probat prvo pve..
Ako pak oces u neki hrvatski guild...evo ti link na hrvatski gw portal..Link
Zato jer mi je sad zabavno igrat prema ovim kvestovima koje mi daju, zelim se malo razigrat i naucit igrat kak spada, jos ni neznam kako uopce uci u guild. Tnx na link, heben je.
Luk@ SkywalkerIgra koja je ugrozila World of Warcraft...
Taman nako šta san se zapalija za SW:Galaxies... mislin se oću - neću, dolazi igra...
Online igra za one koji ne žele plaćati pretplatu, bez zakrpa... još nisam skonto jel treba imat oriđiđi... u ENTERU ocjena 8,8... aaaaaaaa... ak ne triba imat oriđiđi zamislit ću da igram sw i uživaaat
hmm?
moras imat original
zakrpe stizu svako malo
igra je ok... ali samo to
mislim da nikad nije ugrozila wow... neam blage koliko ljudi igra gw ali mislim da wow sada igra oko 6 milijuna ljudi
Prvo.naravno da moras igrati original...samo mi balkanci gledamo da je to nedostatak ak se mora imat original
Drugo..zakrpe stizu svako malo..ali igra je on kad zakrpe stizu..znaci nema nikakvog cekanja prilikom patchiranja igre..osim samog skidanja koje je ovisno o brzini veze...
Jedino sta je igra bila down su bile dvije prilike od po nekoliko sati (prva sta se je jedan server zblesirao pa nudio neke vrijedne iteme za niske cijene pa su napravili rollback, drugo kad su micali servere na bolju lokaciju..al to je sveukupno ako bilo 10 h.)
Da je ugrozila WoW..definitivno nije..to su dvije potpuno različite igre..zajedničko im je jedino to da se igraju online
Luk@ SkywalkerIgra koja je ugrozila World of Warcraft...
Taman nako šta san se zapalija za SW:Galaxies... mislin se oću - neću, dolazi igra...
Online igra za one koji ne žele plaćati pretplatu, bez zakrpa... još nisam skonto jel treba imat oriđiđi... u ENTERU ocjena 8,8... aaaaaaaa... ak ne triba imat oriđiđi zamislit ću da igram sw i uživaaat
hmm?
moras imat original
zakrpe stizu svako malo
igra je ok... ali samo to
mislim da nikad nije ugrozila wow... neam blage koliko ljudi igra gw ali mislim da wow sada igra oko 6 milijuna ljudi