čet, 1. rujna '05 u 12:27
Hvala vam puno svima na sućuti.
Što se tiče prihvaćanja, lako je o tome pričati, i ja sam o tome pričao prije, ali kad se jednom sam susretneš sa smrću bliske osobe, onda je malo teže bit "cool".
No, vjerujem u Boga i to je jedino što mi daje nadu, jer vjerujem da ću se jednog dana sresti s njom. BTW Derexa, ljutnja na Boga je najgora i najgluplja stvar koja se može dogodit čovjeku. Bog jedini daje smisao životu, a Sotona jedini uzrokuje patnju u životu. Trebaš bit ljuta na grijeh i zlo, a ne na Boga. Naprotiv, trebaš čvrsto odlučiti da se opredjeliš i radiš za Boga i tako i boriš protiv zloga. Osobno sam sad to još puno čvršće odlučio i to je ono što me zapravo pokreće u ovom mizernom zemaljskom životu. Da nema Boga, vjerojatno bih se ubio kad bih shvatio da život nema smisla.
Iako je ovo bila najveća bol kakvu sam do sada osjetio, takvu bol puta milijun osjećaju njezini roditelji. Meni ostaje lijepo sjećanje na Jelenu, a njima ostaje rupa, i svaki ih predmet, svaki zid u stanu podsjeća na nju, a mene samo njezina sestra. Trebamo se malo zamisliti nad našim takozvanim problemima u životu. Kad se sjetim kak znam pošizit zbog nevažnih stvari i kukat... Uglavnom, moja poanta je, treba živjet po savjesti, a ona nalaže da postoji Bog i jedino tako ovaj život ima smisla.
Sith Minion
20 godina
1.490 poruka
-141 midiklorijana
čet, 1. rujna '05 u 12:46
matt, respect, mudre rijeci...
moja sucut, nista ti drugo necu pricati jer znam da u takvim situacijama rijeci nista ili sasvim malo znace...
Loki izmjenio poruku 01.09.2005, 13:33
Bantha poodoo
20 godina
81 poruka
0 midiklorijana
čet, 1. rujna '05 u 12:57
Matthew, saučešće...
Veni. Vidi. Veneri.
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,20 s