uto, 2. listopada '07 u 16:09
ispričavam se zbog mogućih flameova koji bi mogli nastati nakon ovog posta, al smatram da je ipak bar malo potreban. Isprike na podužem postu i mogućoj nečitljivosti.
Jaspel
Bio sam metalac. Jbt, ja klinac od 14 godina, sam si zabrijavo kak je sve u kurcu, kak sminkeri ne valjaju, kak je ****no vuc se po napustenim mjestima tipa garaza i sl. ono, ko film Vrana, ta brija.
bravo... tada si počeo dijelit ljude po onome šta slušaju i sl.... opravdano, ima si 14 godina, "zabrijava si". odabra si biti 'metalac' i furat se na to.
JaspelFrajeru ubiju trebu, on popi*di, padne u komu, oblaci se u crno, stalno misli negativno itd. al on je imo razlog. i to je samo glupi film. i ajde mi MOLIM vas nadjite razlog zbog kojeg bi vi, adolescenti, trebali bit u crnom, trebali slusat pjesme tipa The Wicker Man ili If I Could Fly.
možda zato jer se određenim ljudima sviđaju te pisme isto ko šta se nekom sviđaju disco hitovi 70-tih i Mišo Kovač? Možda jer neki nisu 'true' metalci, pa se samo furaju na to radi društva, ekipe i cura (metalki i gotičarki ^^). I svejedno ima i većih razloga za mislit negativno. To je donekle psihički poremećaj koji se ne mora desit radi 'furke'. Ža mi je šta moran navodit ovaj primjer u ovoj priglupoj raspravi, al jel se (ako gledaš tv i čitaš novine imat ćeš pojma o čemu pričam) tajnik DVDa Vodice ima negativne misli i kasnije se, nažalost, ubija zato jer je sluša Joy Division ili Metallicu?
Jaspeli ic na ribnjak jer tam nema sminkera. jbt pa sminkeri su, po osobnosti, 10x bolji od svakog ****nog metalca. bar vecina. jer "sminker" nije s tobom samo u 9h navece kad treba pit. i nije u kurcu jer svijet oko njega nije onakav kakav bi njemu trebo bit.sa metalcom ces pricat o tome kak ga je s****la cura/decko, kak mu je razred pun kretena, kak se hoce ubit/nadrogirat. nema jedne ****ne vedre teme. ak i ima, onda je to kakvog je glupog sminkera vidio danas ili sta mu je frend provalio. sa sminkerom ces se zabavljat. izac u stroos, papayu, mambo, saloon, tantru. bit tamo, zapit se, nesto iz****t, otic doma. istu stvar ce napravit metalac. sam ce on bit na klupici, solo, sa litrom vina ko zadnja ****na klosarcina. pa vi vidite sta je bolje.
jel moguće da si presta bit 'metalac' jer te to društvo od****lo?
kako moš pričat za neku određenu "vrstu" ljudi da su stalno s tobon, a da neki nisu? Jako nezrelo razmišljanje.
Šta misliš da ja s frendom "šminkerom", recimo, mogu pričat o svačemu, bilo kada i sl.? I odakle ti to da će bit s tobom stalno, ako baš niste dobri frendovi (il možda ako ti je dečko il nešto sl.)... c'mon dude. Pogle koji sam ti dio texta bold-ao, srami se radi te izjave.
I odakle ti to da s "metalcima" moš pričat samo o tome 'kako se drogirati/ubiti, kako su kreteni oko vas/nas, kako ga je s****la cura...'... a ček, o čemu pričaš sa šminkerima? kako su "metalci" kreteni? opet ti je spika bezvezna. Previše se fokusiraš na podjelu ljudi na "šminkere"="face" i "metalce"="usamljene jadnike koji se žele ubit". e, pa stari, nije ti to tako u životu.
Jaspelmeni je bolje bit normalan. sve ovo pisem zbog jednog razloga. jer tebe, metalca, nema sta BOLIT k***c sta ja radim. jel ja tebi serem kad te vidim onakvog ruznog, crnog, podrapanog, sa kilom zeljeza!???
Mislim, ako si zbog nekakvih razloga nadrkan na svoje "metalce", riješi to s njima. jel tebi ko sere kad te vidi lijepog, uglancanog sa 1000 kuna u novčaniku? Previše te briga šta će drugi reći o tebi.
JaspelNE. e pa nemas ti sta meni srat zato jer se ja oblacim 2h, i spremam za izlazak. ja, buraz, UZIVAM u zivotu. sigurno vise nego ti. i sretnija sam osoba, imam vise frendova, samopouzdanja, zivim kvalitetniji socijalni zivot.
ma nu...
tvoja osobna stvar koliko ćeš se oblačit, koliko ćeš puta dnevno drkati, koliko ćeš dugo drkati, koliko ćeš duvana popušit dnevno i sl... koga boli k***c? tvoja stvar. Sretnija si osoba? a šta ti znaš koga šta usrećuje. možda mene usrećuje kad sado-mazo bičem izbičujen vlastitu tetu, a tebe da "zbariš" 15-godišnjakinju u papayi il sl. baru. (neam ništa protiv papaye il barova. tbh, katkad odem u kvazi-lounge bar ili "elitni kafić" jer zna bit ok atmosfera)... E da, kvalitetniji život? Aj da živiš u drugoj državi pa pričaš nešto takvo, ili da pričamo o prihodima u obiteljima.
Jaspeli jos nesto. odi metalcu, i pocni mu pljuvat po metalu, da je idiot, kak moze slusat to smece itd. svi ce zasutit i pokupit se ko picke. sminkeru pocni pljuvat po tehnu. vidjet cemo kolko ces dugo stajat. i ko se onda vise forsa, onaj ko ne dozvoljava da se pljuje po onome sto je njemu "sveto" i sto voli, ili onaj koji ispada picka i ne zeli stat iza svojih uvjerenja jer je to samo glupi sminker. i zato me zivciraju izjavu poput "ja mrzim emoe, ja sam true metalac jer slusam metal 10god i zivot mi je u kurcu zbog svega. ajme, jadan." ja mrzim tebe jer si tolko glup da si ne ne pokusavas promjenit na bolje. al sutim, jer me iskreno boli k***c za tebe.
Ajme. evo ovako. 1000 puta mi je prišla osoba i srala mi je protiv toga šta ja slušan/sviran/oblačin/karan/pušin/pijen.
Iskreno, zaboli me k***c za takvin stavon. Gle... sad ti tu pričaš spiku "odi metalcu"... I da. Imam par frendova, ok sam s njima već par godina (čak san i izlazija s njima jedno vrime). Ovaj jedan teški je šminker, partijaner. I često me za****je, 'daj se ošišaj, prestani nosit crno... šta to slušaš 'ajron mejdn' i sl.'...sad ga triban istuć, inače nisan "true metalac", il triban otić plakat sa strane i govoriti kako sam jadan neshvaćen u ljubavi povrijeđen "emo"? Opet dijeliš ljude. I da, te spike "šta to slušaš, ajme to" su uglavnom ili za****ncija, il su nešto priglupo. Tvoj "frend" voli tehno, pa šta onda, voli i moj. I nikad mu neću gurat ni rock ni metal ni blues, ma ništa, pod nos. Njegova stvar šta će slušat...
AJME JASPELE TI JEDEŠ BUHTLE! TO JE FUJ!... ^.- kužiš? ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja, svako bi triba odabirat za sebe šta oće. al tako nije uvik, a vjerojatn nije ni u tvom pogledu...
Jaspela ti frik si najveci car. imas prek 2 banke, i u subotu navece si na forumu "jer ti se gadi ekipa oko tebe". pa pucaj si u glavu. sad bi trebo izlazit, karat glupe sminkerice, napijat se, i eventualno odselit od staraca. ja to kuzim, koji sam za tebe "klinjo" od 16 god. buraz; ja karam.
Opet ne shvaćaš, da ne ispunjava svaku osobu ista stvar... ti osobi starijoj od sebe tako pričaš, jer ti 'to kužiš'. I za mene si upravo postao ništa drugo nego "klinjo", al ne radi godina nego radi razmišljanja. I odakle ti znaš zašt nije bio van, jel kara, jel pije i sl.?
Buraz, ti karaš? Pa koga boli briga? Zar ovaj forum/topic iskorištavaš za to da se dokažeš nekim ljudima kako si sad "zrela osoba jer si umoćija k***c"?
I da, još jedno prije kraja, previše pričaš o tome, "metalac će napravit ovo; šminker ono; normalan ovo", zar misliš da se živi po nekim pravilima i normama? Svako donosi svoju odluku, tako i "metalac" ako te lupi šakom nakon šta mu rečeš da je idiot, pa tako i "punker" nakon šta te pljune nakon šta mu kažeš da smrdi ili možda "šminker" koji te ne udari jer mu kažeš da je mamina maza il da je tehno bezveze.
Evo, sad da ne ispada da te napadam, ispričavam ti se unaprijed.
Jer ti si faca i znaš šta triba i šta želiš u životu...
Too stupid for jazz, too smart for Rock'n'roll.