ako bas oces tako,Tesla bi onda bio Amerikanac jer je dobar dio života proveo tamo,rodio se u Hrvatskoj i dok je bio limač je tu živio
to je isto kao da sad Aidenu kažeš da nije Hrvat zato jer živi u D.C-u :/
ako bas oces tako,Tesla bi onda bio Amerikanac jer je dobar dio života proveo tamo,rodio se u Hrvatskoj i dok je bio limač je tu živio
to je isto kao da sad Aidenu kažeš da nije Hrvat zato jer živi u D.C-u :/
Nemaš pojma o čemu pričaš lik je sve dobro rekao Tesla je srpskog porijekla i postoji rečenica u kojoj kaže da se ponosi svojim porijeklom,valjd znam šta pričam on mi je bio za referat i radio sam o njemu najmanje 1 mil. puta za f**king school
GuardianA i ko da je to bitno uopće. Hrvat, Srbin ili neki drugi, svi smo ljudi, od krvi i mesa, i svi smo jednako glupi i pametni.
Mi Hrvati smo uveliko pametniji u odnosu na Srbe i Amerikance. Pogledaj samo unazad koliko je Hrvatska podala poznatih osoba, a koliko drugi? (Polo, Tesla, Prelog, Penkala, i itd.)
Zapravo, Rockstar Games nije ništa potvrdio u vezi glasina, pa sve ovo može pasti u vodu čim se pojave neke službene informacije o liku.
dao bi ti 3 plusa odjednom da mogu
Revan was power. Staring into his eyes was like staring into the heart of the Force.