7. kolovoza slijedeće godine u kina stiže akcijski spektakl G.I. Joe sa uistinu jakom glumačkom ekipom koju čine Brendan Fraser, Sienna Miller, Dennis Quaid, Rachel Nichols, Christopher Eccleston, Arnold Wosloo (da, Imhotep i O'Donnel-Fraser, ponovno zajedno na filmu) Adewale Akinnuoye-Agbaje i Jonathan Pryce. Film režira Stephen Sommers (Mumija 1 i 2).
Radnja filma vrti se oko elitne vojne jedinice poznate pod imenom G.I. Joe, koja djeluje iz sjedišta zvanog Brlog, a ima zadatak uništiti zločinačku organizaciju koju predvodi beskrupulozni trgovac oružjem.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
O da. Novi američki vojno-ja-mrzim-teroriste-i-to-pogotovo-arapske-film. Glavni je krijumčar oružja Ali Baba kojem je imperijalistička Amerika ubila najdražu ovcu pa se sad osvećuje postavljajuću bombe po traktorima na aerodromima... ne znam zašto, al mi je sve to već poznato... Jack-preseravajući-Bauer možda.
Brendan-Mumija-Fraser kao glavni junak protiv gospodina Eka.
Ole. Vidit ću kako me trailer privuče.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
izgleda rawr. zaboli me ona stvar za propagandu, teroriste i američance. ako će biti bum bum, tres tres i skakutanja po zraku sa zdravom dozom teta u nepotrebno uskim odijelima, this movie can surely make my day. anyday.
Darth XaronO da. Novi američki vojno-ja-mrzim-teroriste-i-to-pogotovo-arapske-film. Glavni je krijumčar oružja Ali Baba kojem je imperijalistička Amerika ubila najdražu ovcu pa se sad osvećuje postavljajuću bombe po traktorima na aerodromima... ne znam zašto, al mi je sve to već poznato... Jack-preseravajući-Bauer možda.
Brendan-Mumija-Fraser kao glavni junak protiv gospodina Eka.
Ole. Vidit ću kako me trailer privuče.
Ne znam za vas, al ja idem ovo gledat pod svaku cijenu (ne, nisam sarkastičan. Ozbiljno! xD). Dobili su me sa onom ženskom i "nice shoes" komentarom. ITS FUNNY!