pet, 11. ožujka '05 u 06:03
Ne znam, negdje u četvrtom mjesecu, ali može se dogoditi da me državno povjerenstvo diskvalificira jer sam radio sranja. Kužiš, pravilo ti je bilo da se ne smije pisati tiskanim slovima. U jednom zadatku piše: put "YES" or "NO" bla,bla... I ja napišem YES, YES, NO... f**k, skužim da sam se s**** i pitam hoće li mi to priznati jer mi je vjerojatno točno. Oni kažu ne! Ja popi*dim i počnem psovat: Ovo je kretenizam, najveća glupost za koju sam ikad čuo, u p***u materinu, itd. Ode neki tip po predsjednicu povjerenstva i ja ju pitam: Šta znači ako je meni ovo sve točno, vi to meni nećete priznat samo zato što je napisano tiskanim slovima? Ona kaže DA! I na kraju sam napisao pokraj tih rješenja pisanim slovima yes, no, bla, bla, i povukao strelicu za gore i napisao: za one koji ne znaju čitati tiskana slova. Priznali su mi, jer sam se toliko bunio, ali su rekli da bi moglo biti problema zbog te moje opaske. Kretenizam!
Cartman: "Kyle, I really think you should do something about that sand in your vagina."