uto, 17. siječnja '06 u 10:04
Saznajte kada cete umreti.....freakin'.....jednostavno je samo se popounjavaju osnovni podaci tipa godiste i mode naseg morala.
Posto je mera u Imperial systemu u Americi: potrudio sam se da vas obavestim sledece:
Da se nebi zbunjivali, kod odredjivanja BMI [body mass index], Za visinu pise: Ft [feet], i In [Inches]....ko racuna u metrima: Da bi svoju visinu dobio u tim Ft and In
neka svoju visinu u metrima pomnozi preko kalkulatora sa 3.28.Za napomenu: jedan Ft [Feet] ima 12 Incha. Sto se tice tezine: Pise lbs [nisam siguran za znacenje], ali
evo, onaj prvi sajt na pretrazivanju je najtacniji...samo pogledajte ispod u komentaru, ne morate da ulazite na sajt....evo primera: 67 kg= 147 lbs, pa na osnovu toga odredjujte svoju tezinu u lbs.....kada ste zavrsili sa odredjivanjem BMI [body mass index], vratite se kod odredjivanja podataka i upisite svoj BMI. Ko ima manje od 25 [kao ja], neka stavi opciju- <25, znaci da ima manje od 25....
deathclock.com
Evo mojih podataka:
Day of birth: 2
Month of birth: August
Year of birth: 1992
Sex: male
Mode [of morale]: Normal
BMI [body mass index koji se posebno odredjuje na dnu stranice]: <25 [precizno 21
]
BMI Category: Desirable
Smoking status: Non-smoker
Moje Death-time:
Friday,May,14,2066
u sekundama [my favourite part]: 1,903,464,640 [bar je bilo onda]
Znaci ostaje mi jos tacno 66 godina zivota..pih, zivecu samo 74 god...smrc,smrc....
edit: LOL, sad proverio sa caletom za njega....samo vidis izlazi.....your time has expired, have a nice day..naime pisalo mu da je vec trebo da umre 2002
...cale odvali foru:"Znaci, sine ja sam vampir"