sub, 27. kolovoza '05 u 05:44
ja sam ucila citat na alanu fordu, nenad****v strip.
dylan dog kicks ass, igra sa smrcu je jedan od najboljih stripova koje sam procitala, jako blizu je i mozaik straha (u biti sve sta je radio Roi).
super su mi grendel tales epizode od Macana i Biukovica (R.I.P, po meni nas najbolji strip crtac).
inace izmedu DC i Marvela mi je sad drazi DC jer pod sobom ima Vertigo koji je izdao valjda najbolju strip sagu svih vremena, Sandman, imam sve nastavke i moram vam rec da je to nesto posebno. sad sam pocela skupljat i Lucifera, imam 2/3 na CDu, al hocu imat sve u paperbacku. odlicne su im i Fabels (likovi iz bajke pobjegli iz svoga svijeta u nas jer je njihovu dimenziju okupiralo *zlo* i sad ko planiraju ofenzivu, snjeguljica i veliki zlocesti vuk se zaljube
), Y - the last man je isto dobar strip.
prije sam vise citala Marvela, Spiderman mi je bio najdrazi lik, imam sve epizode koje su izasle kod nas, a rodjak ima i dosta originalnih brojeva.X-man su mi isto zakon, wolverine je hot stuff
DarkHorse comics su isto super, vjerujem da ne trebam posebno spominjat Hellboya i X-Wing rogue squdron. eto..