čet, 20. srpnja '06 u 08:51
e oa draga raja ja sma upo na medicinu u rijeku....bolji fax od zagreba i bolji profesori 200x a pola ih već znam tamo....inače fizika je bila ubi bože......igrao sam loto....a bio sam 53 na listi a upalo nas samo 57, a test je nije bio lagan, a liku s kojim sam sjedio u redu tresle su mu se noge.....nije mogao normlano pisati i još remetio oko mene sve zivo meni i niej bas smetao ali drugima je isao na zivce....nije prosao.......a ija skoro da nisam prosao zbog banalnog razloga.... nisam imao osobnu jer nisma je jos dobio, i morao sam imati dokument bilo kakav sa slikom.... do kraja ispita prikazan....to mi se jos motalo po glavi dok sam pisao test...alio uspio mi stari faxirati u referadu isteklu putovnicu, zahvaljuć profesorima koji su zvali mog starog i rekli mu za slucaj....ma de ****ž i ribež......al sam upo nakon svih sranja.......nadam se da su i drugi upali na ono sto su htjeli......
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.