pon, 29. kolovoza '05 u 01:44
@ Ang, moram priznati da si pametno prokomentirao i potpuno se slazem...
Kada se izaziva prvaka, jedine dvije opcije su knockout ili biti vidljivo bolji od protivnika jer ce inace suci suditi u njegovu korist. Odmah na pocetku prve runde se vidjelo Mirkovo povlacenje i pokusaj umaranja protivnika, sto je po mojem misljenju bilo apsurdno jer fedor je kondicijski bio spreman kao i mirko. Istina je da se previse oslonio na high kick, sto je sigurno bilo vidljivo i fedoru jer ga je sigurno proucio u detalje, te je odvazno krenuo i u stand upu... Smijesna je cinjenica da je fedor mirka nadvisio u svakom segmentu borbe. Ja za to krivim taktiku i previse respecta/straha prema fedoru. Imam osjecaj da se mirko potpuno koncentrirao na izbjegavanje fedora u 1. i 2. rundi i umaranje, da bi mogao udariti high kickom u 3. rundi i tako ga knockoutirati. Taktika je ocito bila glupa jer je izgubio, a i opcenito, previse je to riskantno bilo.
Trebao je forsirati middle kick u jetra dok god je stajao u stand upu i unistio bi fedora. Jer ipak, takav jedan udarac u jetra pomuti svakom situaciju, i fedor ne bi bio ni iz bliza tako uspjesan, a i siguran sam da bi doslo do knockouta... ako i ne, mozda bi cak i na bodove pobijedio jer fedor ne bi mogao toliko udaraca zadati. Premalo je napadao, a i kada je napadao, napadao je na kriva mjesta i krivim potezima.
Slijedecu priliku ce vec dobiti slijedece godine, na turniru, sto sumnjam da ce pobijediti jer ce se morati sukobiti s vise protivnika... Najbolju priliku je prepustio, a vec polako dolazu u godine...
EDIT: I ne, Ang, u krivu si, u parteru nije jedino znacajno da su se obojica umorili... nego da je i mirko pupusio batine ( fedor je cesto udarao, mirko cesto obranio ali dosta ih je proslo)
Loki izmjenio poruku 29.08.2005, 01:46