sub, 14. siječnja '06 u 17:31
Collateral
As you see,u zadnje vrijeme sam totalno okupiran ovim filmom.Volim tu dark,noir,underground atmosferu koju Collateral ima.I stoga sam odlučio napraviti tribute ili homage trailer,stilski drugačiji od onih koje sam prije postao.Neki su vjerojatno pogledali film,no za one koji nisu,dopustite da vam predstavim osnovni zaplet filma…
Max je običan vozač taksija već 12 godina.S druge strane,Vincent je plaćeni ubojica kojeg unajmljuje narkokartel kako bi se riješiopet svjedoka u izvjesnom sudskom procesu.Te noći,Vincent stiže u Los Angeles i igrom slučaja,uzima Maxov taksi.Max se nalazi na krivom mjestu u krivo vrijeme.
Ovaj film,redatelja Michaela Manna,za mene predstavlja remek-djelo stoga sam se uistinu potrudio predstaviti ga na pravi način kroz trailer.U pripremi je skoro dva mjeseca,što je dvostruko više nego svi moji prijašnji radovi zajedno.Što se tehničke strane tiče,trailer je rađen u Windows Movie Makeru i teži 43 MB.Znam da je to veoma puno,ali većina vas ima ADSL,stoga download ne bi trebao puno trajati…Također,aspect ratio više nije problem,promijenio sam ga iz 4:3 u 16:9...
Download link...
Collateral Tribute Trailer
O samom filmu...
Official Site:
www.collateral-themovie.com
Technical aspects:
Rezolucija: 720 x 352 widescreen
Aspect ratio: 16:9
Trajanje: 3 minute i 55 sekundi
Bit Rate: 1643 kbps
Veličina datoteke: 42,5 MB
Još nešto;na kraju trailera,umjesto potpisa DM-TL,stavio sam svoje pravo ime..
Ako i kada skinete file,molio bih vas da napišete svoje iskreno mišljenje...Enjoy.