ako ste vec gledali njega u emisijama vidjeli ste da mu sve stvari duze traju... tako imam osjecaj kao da je film samo nabacan od tone isjecaka, fali puno toga
Ili netko pokušava bit politički korektan ili tak neš
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Ja pogledala prošli petk i film je totalno lud.Najluđa scena kad Borat i njegov frend se goli hrvaju u hotlaskoj sobi pa se dovedu u nezgodne poze,i trče goli po hotelu-stvarno ludo.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
DARTH TILAJa pogledala prošli petk i film je totalno lud.Najluđa scena kad Borat i njegov frend se goli hrvaju u hotlaskoj sobi pa se dovedu u nezgodne poze,i trče goli po hotelu-stvarno ludo.
Meni je isto ta scena najluđa
WOW! open your soul, maybe lose control inside of this Phenomenon
"Now comes the part where I relieve you, the little people, of the burden of your failed and useless lives. But remember, as my plastic surgeon always said: if you gotta go, go with a smile."
Tek sam jučer pogledao film i to je svakako je od boljih komedija koje sam pogledao.Najjača scena mi je kad ga oni crnci uče kako biti cool pa se došeče u hotel s napol spuštenim hlačama... a i dobra je ona scena kod židova.
Riječi koje ga najbolje opisuje:Ili će vas nasmijati do suza ili će vas rasplakati do suza jer fakat ima tužnih scena!
SkulloFilm je mogao biti i bolji, puno su izrezali
Možda su bili prisiljeni? Jednu večer sam vidio vijest na yahoo.com da su Borata izbacili kad je htio snimati kraj Bijele kuće. Policija mu nije dala pristup, a Tajna Služba ga je udaljila s mjesta gdje je htio biti.
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)