pet, 2. rujna '05 u 23:43
nabavi prevoditelja... ili dovedi C3PO-a...
apćiha... - kihanje, prehlađen sam
ova van je ljudi moji moja sugrađanka...- ova Vam je ljudi moji (obraća se forumašima) moja sugrađanka
njezina sestra branka je bila nekad davno prijateljica s jednom mojom prijateljicom, te je znala mene i moju sestru... - njezina sestra branka je imala zajedničkog prijatelja samnom i mojom sestrom, tj. poznavali smo se, well, ok...
zadnji put kad san vidija branku - ****te toliko je umišljena da nezna di je... neznan wtf neki virus - poslijednji put kada sam vidio branku, shvatio sam da je toliko umišljena jer mi se nije niti javila, već samo tupo gledala... možda neki virus?
a sestru san joj isto vidija par puta kraj China Shopa... - sestru (Antoniju Blaće) sam također vidio par puta pored China Shopa (sve po 8 kuna)
jedanput kad san bija van sa Anakinom, zalipija san se skoro u nju... al nema teoretske šanse da će me pogledat
gleda drito ko tele u šarena vrata...- jednom sam bio vani s prijateljem koji je registriran na forumu pod imenom Anakin, te sam se skoro sudario s njom... ali ona uopće nije gledala gdje hoda jer joj je slava udarila u glavu, te je gledala samo ravno ispred sebe
neka vodi... neka! (forgot to say, moja mater znade njihovu mater)- neka vodi neka, značilo bi da mene nije briga hoće li voditi.. te ovo moja majka poznaje njezinu majku...
neš ti šoua, neš ti voditeljice... - govorim kako Big Brother nije nešto, a nije ni voditeljica...
išta jasnije
rofl
Too stupid for jazz, too smart for Rock'n'roll.