sri, 7. rujna '05 u 11:09
Evo, brijem da sam svima "odgovorio". Ak sam nekog zaboravio nek vice al mislim da su svi "na broju".
EDIT: OFF-TOPIC (i to dosta vazan
)
Nisam mogao vjerovat..... No, da ne duljim. Prvo odete na
h**p://www.voipbuster.com/en/index.html gdje skinete fenomenalan program VoipBuster. Nakon sto slijedite upute, odite na h***p://kropla.com/dialcode.htm da pogledate pozivne brojeve za razne zemlje. Nakon toga, odite na h**p://www.infobel.com/teldir/default.asp i sa strane (lijevo) imate izbornik na kojem pise "Infobel". Odaberete zemlju i nadjete "zrtvu". Jos nesto. Kada zovete broj pisete na slijedeci nacin; prvo ide "00" ili samo "+" bez obzira gdje zovete. Zatim pozivni broj zemlje koju zovete (npr. 385 za RH, al nazalost nemrete zvat u Lijepu Nasu), onda pozivni broj grada (npr. o1) te konacno broj korisnika. Recimo da zovete nekog u Zg do bi izgledalo ovako 00(ili "+" umjesto 00) 385 1 6534987. Ustvari, bas kao na mobitelu. Nazalost, pozivi su ograniceni na 5 kom.(5 poziva s tim da svaki moze trajat do 1 minutu ali tu je uvijek uninstall-install opcija
) Uzivajte!
I jos nesto, bezveze surfajuci netom, na google.com sam nasao pre****n program; Google Earth. Pomocu njega "upravljate" satelitom, tj. mozete zumirat do 200 m nadmorske visine (ako imate bolju vezu i vise) sto je sasvim dovoljno da vidite svoju kucu (ako zivite u Zg, Zadru, Splitu, ili drugim vecim gradovima). Dakle, na google i u search polje upisete "google earth" te odma na prvi link