pet, 1. srpnja '05 u 14:35
Učitavanje gore na oružje donijeti tvoj prijatelj It's zabava to izgubiti i to lažno prikazivati She's na izbušen i isti osiguran Oh nijedan, JA znati gadost Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo Sa radostan vanjska strana it's manji opasan Ovdje mi jesu zatim, zabava nas JA osjet omamljen i zarazan Ovdje mi jesu zatim, zabava nas mulatski, albino komarac, moj libido da hej da I'm pogoršana at što JA obaviti najbolji I za ovaj poklon JA osjet blagoslovljen Naš malen grupa je uvijek bio I uvijek htijenje do kraj Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo Sa radostan vanjska strana it's manji opasan Ovdje mi jesu zatim, zabava nas JA osjet omamljen i zarazan Ovdje mi jesu zatim, zabava nas mulatski, albino komarac, moj Libido da hej da I JA zaboraviti pravedan zašto JA okus Oh yeah, JA pogodak Internet pomoć za nuždu mene smiješak JA postaviti Internet tvrdo, to je bio pronaći Oh kvalitetno, tko god, nikad više Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo, kako nisko? Halo, halo, halo Sa radostan vanjska strana it's manji opasan Ovdje mi jesu zatim, zabava nas JA osjet omamljen i zarazan Ovdje mi jesu zatim, zabava nas mulatski, albino komarac, moj libido nijekanje, nijekanje nijekanje, nijekanje nijekanje, nijekanje nijekanje, nijekanje nijekanje!
evo pjesme smells like teen spirit na hrvatskom