evo bilio jucer na Red Carpetu intw. sa Rickom; ono sta sam prije napisao da je bo gost na regati...........rekao je da gradi kucu na Bracu, te kad bude gotova da ce cesce boravit u Hrv.
to je starsno......i ja imam kucu na Bracu
ali jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...................onaj debil od komentatora ga je predstavio kao producenta Zvijezdanih Staza.....................(((((((((((((((((
Oćemo ga ubit(komentatora mislim...) svetogrđe, debil, kreten, majmun...
Wade, ajd ga pitaj sljedeće ljeto (il' kad ti se pruži prilika) da nam da ekskluzivne karte za pretpremijeru EP3.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Odj....t će nas ko Mark Hammil. Rick je valjda mislio da dolazi u zadnju zabit (što nije daleko od istine) gdje nitko nije čuo za SW i da će možda ovdje imat mira. Imat će mira od fanova ko Ripley od Aliena.
Citiraj: Originally posted by Wade-wox na 22 listopada 2003
hehehe............nije ni svijestan u koju se ludaru uvalia
He has no idea!!!
Hey Wade... oš' mu kempirat pred kućom
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."