pet, 16. listopada '09 u 20:16
pozdrav svim "okorjelim" '
' star wars fanovima
ne želim biti dosadan '
' ali zašto su svi toliko zapaljeni za originalnu triologiju kada je ona već praktički opisina kao u enciklopediji '
'. ima toliko događaja prvenstveno u doba stare republike koji bi se mogli uz prave ideje i dobru produkcija pretvoriti u mega-uspješnu seriju. recimo volio bi vidjeti revana, malaka, bastilu ili cartha (iz kotor-a) '
' '
' u nekoj takvoj seriji koja bi mislim bila zanimljivija od već nam svima poznate i neprežaljene originalne trilogije koja je (priznajte više) svršeno vrijeme (mada je malo lucas napravio paradoks što mu događaji koje je stvarao u star warsu idu kronološki u suprotnom smjeru '
\'). no bi bilo zanimljivo napraviti seriju čija radnja se odvija poslije 6 djela "Povratak Jedija" (recimo Kyle Katarn-'čak noris' star warsa '
').
ispričavam se ako sam upao na krivo mjesto sa ovim postom ali morao sam izraziti svoje mišljenje i još stotine tisuća fanova koji su potpisali peticiju za film ili seriju o kotor eri '
'.
drago mi je da se netko sjetio i mogućnosti serije na malim ekranima ali bilo bi mi još draže kad bi to bio recimo po mojem "the chronicles of old republic"'
'
nisam često na siteu ali moram malo ostaviti i svoj trag pogotovo sad kad vidim da se ime star wars u svijetu ponovo stavlja pod reflektore
neka sila bude uz vas '
'