Osobno, ugodno iznenađen i željno iščekujem. TCW mi je imala dobrih i loših strana/epizoda, nadam se da su naučili dosta radeći na njoj, no opet htio bi vidjeti bolje priče i ozbiljnije teme u ovoj (mogu sanjat, ne?).
Madafaka brži si! Napokon jedna pozitivnija vijest. Žele oživiti crteže pokojnog Ralpha. Zvuči idealno. Dobra scenaristička i animacijska ekipa(ipak je to Disney). Očekujem puno bolju kvalitetu u animaciji, pogotovo u stilu. Super! Bring it!
Ono što me najviše interesiralo je tip animacije koji će koristiti. TCW stil mi je bio dobar, ajde, ali više volim oble likove negoli šiljaste. Tražio sam po youtubeu one serije koje je radio njihov novi glavni animator, pa bacite oko.
Pozdrav ekipa!! Ja novi ovdje! Danas sam pogledao prve dvije epizode,nije lose,samo previse ubijenih i razbacanih stormtroopera i unistenih tie-fightera.
Baš sam po prvi puta pogledao u komadu cijelu prvu sezonu. Vjerojatno sam se nagledao dovoljno animiranih filmova u životu da me ovo nije nimalo oduševilo ili zakačilo da gledam dalje.
Da, Maul je, ali teško će mu dati tretman kakav zaslužuje. Sve ono sa oživljavanjem u CW-u pa nadalje je unatoč pokušajima oslabilo nekada legendaran lik. Ništa sa njime više nije, niti će biti kao prije
Inače:
Muž i žena u okršaju lightsabera. Kako romantično...