Darth XaronU, prejak komentar! Znam, a ima toga još. Hebiga, nije sve u akciji...
pa je
da mi se gledaju takve sapunice pratio bi ezela i ove ostale turčine što se vrte na tvu sad
ajde ajde, odgledao sam svih 14 i na kraju napokon malo akcije i zanimljivosti, kojim danom izlaze epizode? koliko sam skuzio na kraju svakog crticu kazu da sljedeci petak, jel je tako?
Koliko sam vidio iz prijašnjih najava izgleda da će biti dobrih stvari. Prvo sad ova nadolazeća trilogija, nakon toga još par epizoda, ali samo da ne budu s padme jer je to...lagano očajno.
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
priej je bilo službeno da će biti 100 epizoda sigurno i to bi bilo to, ali da ima neke druge vijesti o tome ne bi znao
ali poznavajući georga...
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Ak se budu osvrtali na TPM, zašto ne? Flashback epka i sve pet...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
A ja dosad mislio da se kao duh možeš vratiti samo ako si kontrolirao Silu. Nadam se da će ipak biti samo flešbek. Osim ako nisu izumili vremeplov pa se Anakin vrati da je spasi...
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Na tom planetu na M,ne sjećam se točno imene Sila je posebno jaka,pa onda to možda ima veze s tim.
Meni je glupa da sam ako si jak u sili se možeš vratiti kao duh.To mi baš ne drži vodu.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."