@mara: i ja isto... samo onda moraju ubacit Lukea... Ipak mu je Mara žena tijekom NJO-a. Bilo bi blesavo da ga u 50-ak epizoda uopće ne vidimo uživo.
@zvonius: sumnjam. On bi svakoj zdravoj logici trebao ostati na Tatooineu sa mladim Lukeom...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
1. SW serija će imati 6 epizoda- radnja između ep 3 i 4, glavni lik će biti Echuu, a nakon toga dolazi serijal od 5 sezona (u svakoj sezoni 10 epizoda) gdje će se odigravati Yuzhan Vongovski ratovi, prema McCallumu, Luke Skywalker not included u serije, glavni lik Anakin i Ben.
To je to iz ''Star Wars Today''-25. 9. 2004., stranica 3.
Hvala na pozornosti.
Nadam se da ste se barem malo obradovali...
Misliš Anakin Solo i Ben Skywalker?AND who the f**k is Echu???
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
Ben Skywalker ima 6mj. i ne vidim kako bi on mogao bit glavni lik u seriji. A hamilla bi se dalo nagovorit da glumi, on ipak u zadnje vrijeme radi za kikiriki
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
za Shatnera stvarno ne znam al da Hamill je napravio neki film po nekoj toj svojoj knjizi i bas mi se ne cini ko nes kaj ce uspjet...:-/bolje mu je mozda da se drzi voice actinga....
****meu fígado e o meu coração pertencem a um hamster de gigant****
" Bubreg dam, DVD nedam, škrto sam đubre i nije me sram"
Koji Ben? Skywalker? On se rodio tek na pola puta NJO serije...
A od kad to Lucas slijedi Expanded Universe? I, da se nadodam, bilo bi mi bolje vidjeti nešto stvoreno po njegovim idejama nego po knjigama. Ipak je to njegov serijal.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
Koji Ben? Skywalker? On se rodio tek na pola puta NJO serije...
A od kad to Lucas slijedi Expanded Universe? I, da se nadodam, bilo bi mi bolje vidjeti nešto stvoreno po njegovim idejama nego po knjigama. Ipak je to njegov serijal.
Slažem se s tobom.Bolje da izmisli neku svoju priču,nego da mora slijediti knjige.
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
RIP AS Roma - Old Trafford, 10.04.'07.
Darth_Maul-The Lord izmjenio poruku 03.10.2004, 09:13
Bilo bi super da radnju centriraju na Corrana Horna ( garantirano bar 6-7 legendarnih rečenica po epizodi ) ili zapravo bilo kojeg od "novih" Jedija...iako IMHO bi bilo najbolje da se ostave ćorava posla i ništa ne snime ( osim možda remakea četveroreda u koprodukciji sa Spielbergom di bi glumili Tom Hanks i Meg Ryan i to bi bilo jako romantično )
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer