pet, 8. travnja '16 u 00:45
DarthFuriosa
OrionCasting im je odličan (Mads Mikkelsen FTW! Iskreno se nadam da nije neki bezvezni villain), Alexandre Desplat na glazbi...
Star Destroyer odlično izgleda u onoj sceni.
Velike su sanse da je Mads - Vader, Darth Vader.
Rofl, o čemu ti to?
Zakon je trailer iako me par sitnica razočaralo.
- Brodovi i lokacije su izvrsne. Prizor u svemiru sadrži isti ton boja i nalik je atmosferi iz Epizode IV (što je JAKO bitno).
- Old skul uniforme sa dodatnim specijalnim verzijama - odlično.
- Jyn mi se dopada, Felicity mi se dopada, ali sa najgorim dijalogom u traileru nije me osvojila. Nadam se da će biti puno razloga i dubine za njezinu pobunu.
- Mothma, fun fact, glumi ju ista žena što je bila u Epizodi III. Sama Mothma kao lik nikada mi nije bila nešto posebno pa tako ni sada, ali sviđa mi se što pridonosi kontinuitetu priče.
- Forest stvarno izgleda kao bounty hunter i oklop je kao budžet verzija mandalorijanskog, baš me zanima koja će njegova priča biti.
- Admiral Flote (ne Grand Admiral) izgleda odlično no vidjeti ga u uniformi Thrawna, kako stoji u pozi Thrawna a da nije Thrawn je stvarno bolno. Doduše, ona scena gdje hoda po vodi je čisto zlo savršenstvo.
- Donnie Yen i borilačke vještine su mi nekako out of place. Znam da su Jediji bazirani na Kendou i borilačkim vještinama ali opet, neznam, nekako mi previše iskače od ostatka i SW-a kakvog ga poznajem. Well, barem će sada iskoristiti Raid škvadru na pravi način, umjesto da stoje i budu hrana Ratharima.
- Scena u imperijalnoj komori sa Royal Guard - To definitivno u sredini nije Vader (ne nosi hood i to nisu njegova ramena) niti Imperator (prejaka statura za njega). Moja oklada ide na tajnog agenta/icu ili posljednjeg inkvizitora.
- AT-AT carmageddon - nisam njihov fan (Bitka za Hoth mi je najmanje omiljena od svih u filmovima) ali definitivno su prigodni za ovakav tip priče (gdje doslovno mogu gaziti i izgledati nadmoćno u pravoj maniri imperija).
- Jyn u Tie pilotskom odijelu, izgleda odlično, kako sam ju i zamislio.
+ Još bodova za poštivanje Epizode IV
https://www.youtube.com/watch?v=VLrnSiHbgq0
btw. ovo je pravi poster za marketing na socijalni mrežama