čet, 12. siječnja '06 u 21:47
Wow! Već je na Wikipediji.
Ovo me veseli: Jimmy Smits (Bail Organa), Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) and Temuera Morrison (Jango Fett/clonetroopers) have expressed their interest in occasional appearances. Ian McDiarmid stated at a recent press event for the Revenge of the Sith DVD that, if asked, he will return as Emperor Palpatine for the series. Frank Oz has also said that if asked, he will return as Yoda
Ovo me zanima: McCallum also confirms at the conference that many characters from the Expanded Universe will be seen in the series, who had previously only been seen in the novels, comics, video games, and other media.
No, brine me hoće li sve to skupa dobro ispasti ili će totalno zakenjat i onda ćemo se oprostit od SW-a na takav ružan način.
Jawa
19 godina
659 poruka
5 midiklorijana
čet, 12. siječnja '06 u 22:32
Ako Lucas sam bude za kormilom te serije bit ce to na vrhunskoj razini, ali ako prepusti nekome drugome onda cemo strahovati i cekati da vidimo sta ce oni napraviti.
lost in time, on the edge of suffering...
Jedi Padawan
19 godina
2.650 poruka
304 midiklorijana
čet, 12. siječnja '06 u 22:38
Mislim da je Lucas reko da će prvu on napravit a da će dalje to prepustiti nekom drugom.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
Jawa
19 godina
683 poruka
39 midiklorijana
pet, 13. siječnja '06 u 14:07
DARTH TILAMislim da je Lucas reko da će prvu on napravit a da će dalje to prepustiti nekom drugom.
Da, mislim da će Lucas biti šef u prvoj sezoni da usmjeri seriju na pravi put (boljerečeno onako kako je on to zamislio u glavi) pa će onda drugima prepustiti da nastave po istoj/sličnoj špranci.
Bantha poodoo
18 godina
27 poruka
2 midiklorijana
pon, 16. siječnja '06 u 15:02
Jedva čekam....
.....nadam se da će uskoro
''Force caruje, a lightsaber dobro dođe''
Jedino registrirani članovi foruma mogu sudjelovati u raspravi.
Rebels choose
Chrome, but this forum works even with Imperial browsers. Droids and Internet Explorer browser forbidden.
hrvatski Star Wars community, forum 3.2.3 0,53 s