pet, 25. rujna '15 u 12:52
Pozdrav,
Želio bi vas informirati da već tri mjeseca radimo na aplikaciji koja se zove Force training.
Kao što i samo ime kaže to je app kroz koji se praktično učite how to learn the ways of The Force.
Uskoro pokrečemo Kickstarter kampanju kroz koju namjeravamo namaknuti sredstva za dovršenje projekta.
Na našoj stranici možete vidjeti što se sve radi Force-training.org (napomena staranica je u izradi s time da su svi tekstovi gore samo još radimo na pozadinama i treba još sve malo ušminkati).
Force trainign je aplikacija koja izlazi u četri nastavka. Sada dovršavamo prvi dio pod radnim nazivom Initiate training.
Svaki nastavak će sadržavati mini game plus edukacijski tečaj kroz koji ćete praktično moći naučiti što je Force i kako se istrenirati da je osjetite i počnete koristiti njome. Sve je fino zapakirano kroz priču o mladom učenku sile točnije vama.
Initiate je prvi naš release koji sadrži Force Duel mini game koja razvija prekogniciju a kroz edukacijski dio moči ćete nučiti 18 Force skillova.
Svi skillovi su original skillovi iz role playing knjiga ili video igrica.
Svaku slijedeču godinu neposredno prije izlaska novih nastavaka sage mi planiramo izdati novu verziju aplikacije. Tako da za kraj slijedeče godine planiramo Apprentice (Padawan) training sa svojom mini igrom.
E zašto vam sve ovo pišem, trebam statiste koji bi se željeli pojaviti u kratkom promo videu koji bi snimali ovu nedjelju 27.9. od 15 sati u Zagrebu (tko mi se javi u mail dobit će točnu lokaciju). Snimanje će trajati oko 3 sata. Ukoliko imate Jedi robes, neku obleku koja je onako autentična Star Wars stvar ili barem sliči, maske alien (ne trebamo stormtroopere) ili se jednostavno želite pojaviti u fan videu slobodno me kontaktrajte. Rekreiramo scenu iz Mos Eisley cantine, sa malim twistom.
Svi ste dobrodošli.
Mail kontakt. vjeran.skurjeni@gmail.com
Windwalker izmjenio poruku 20.11.2015, 09:33