Na glavnoj stranici pukli smo vijest da vječno nezastini GL ide u 3D vode, sada vjerojatno pod utjecajem Camerona i aktualnih blckbustera.. kakvi su vasi dojmovi o tome, mislite li da ce stvar totalno propasti.. komentirajte ovdje.
Sad će bit svega: od GL samo (opet) muze fanove preko ne zanima me do moram pogledati. Znam da se o tome govorilo i prije nego je Avatar krenuo u snimanje pa definitivno nije tip Ako je Cameron uspio, i ja ću. Ja neću (neće to ni doć do Hrvatske) jer smatram da je film dvodimenzionalna umjetnost. A i ne volim s naočalama gledati film. I skuplje su ulaznice.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
http://www.youtube.com/watch?v=sBknAcTaMiI
ma ovi "3d" filmovi su katastrofa... nis spesl.. a sto je najgore ovi nasi blesani u cinestaru nisu u stanju nastimati boje tako da je svaki 3d film radi naocala pretaman... zar je tak tesko jednom zauvijek narihtati... naocale uvijek za isti postotak potamne film...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Po meni potpuno nepotrebno.
Al s druge strane pretvaranjem čitave trilogije u 3D SW bi mogao dobiti još dosta novih fanova koji možda do sada (neprihvatljivo) nisu pogledali niti jedan od filmova...