Ja pratim statistiku ROTS-a otkada je počeo u kinima. Imao je najbolje prve dane prikazivanja, ali nauštrb kasnijih tjedana prikazivanja. Svi su odmah išli viditi film i sad nitko skoro ne ide i zato ako malo pratite statistiku iz dana u dan onda će te vidjeti da sada ROTS zarađuje koliko i AOTC, a TPM je 5-6 tjedana poslje prvog prikazivanja imao puno bolje rezultate nego što ROTS ima sad. Evo link pa ćete skužiti o čemu pričam.
Zaključak: ROTS neće prestići TPM, a samim time ni titanic. Za skinuti titanica sa trona će trebati neki predobar film.
Po mojoj slobodnoj procjeni ROTS će sve skupa na kraju zaraditi 900 000 000 $. To bi značilo 8. mjesto po svjetskoj zaradi svih vremena i to bi bio odličan rezultat. Imali bi 2 SW-a u top 10. Počekajmo da potpuno izađe iz kina pa ćete vidjeti da ću približno pogoditi.
h3llDa, ali u Japanu su se mogli nabaviti dvd-ovi bolje kvalitete nego što mi imamo, još prije nego što je bila svjetska premijera, razmislite o tome...
Ok znam da nema neku vezu sa temom ali negdje sam nacula da ce se filmovi pocet prikazivat svugdje u svijetu u isto vrijeme upravo zbog navale piratskih snimaka... A to bi bilo bas super....