pet, 25. lipnja '04 u 14:07
Citiram: Napisao Srdjo 25 lipnja 2004
ja imam dva pitanja pa bih molio da mi odgovorite na njih:
1. ja sam učlanjen od 9. mjeseca 2003.godine. pretpostavljam da članstvo istječe tog datuma kada sam učlanjen 2004.godine. kakav je proces obnavljanja članstva?? pretpostavljam isti kao pri prvom učlanjenju znači ispunjavanjem onog formulara i plaćanjem određene sume novaca?? |
Da li si uplatio na žiro račun udruge, te jesi li dobio svoju iskaznicu?
Za produženje članstva tajnik udruge šalje obavijest, te je sa tvoje strane dovoljno uplatiti članarinu na žiro račun naveden u e-mailu. Članstvo traje od datuma na iskaznici (tj. datuma prve uplate) do tog istog datuma narednih godinu dana.
Citiram:
2. koliko Fanzina izađe tijekom godine?? |
Mislim da 2 ili najviše 3 fanzina godišnje. BTW, tražimo osobe koje bi aktivno sudjelovale u njegovoj izradi - info@moscroatia.com
Citiram: Napisao Cykke 25 lipnja 2004
Ja bih imao jedno pitanje...
Gdje je moja iskaznica!? |
Di je tvoja slika za iskaznicu?
Što se majici tiče, trenutno skupljamo naružbe za slijedeću ediciju koju ćemo tiskati i to onih sa Ewokom (crne su). Cijena majice još nije definirana no neće prelaziti 60kn (poštarina uključena), dok će članovi udruge imati još nekih 30% popusta na tu cifru.
Molim sve zainteresirane da pošalju na mail info@moscroatia.com (nasloviti: Star Wars majice) koliko komada i koje veličine majice žele (S, M, L i XL).
MTFBWY