IreUpad na SFeraKon je standardnih 90 kn (+ zbirka).
Također i ove godine imamo popust na upad za udruge: 70 kn (+ zbirka) po osobi, za organizirane grupe od 10 i više članova hrvatskih SF&F udruga.
Čitaj malo bolje. I ponašaj se pristojnije.
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)
http://www.sferakon.org/KOLIKO?
Za sva tri dana kotizacija iznosi 90 kuna.
Za dva dana kotizacija iznosi 70 kuna.
Za jedan dan: petak 30 kuna, subotu 50 kuna, nedjelju 30 kuna.
Članovi udruge SFera imaju popust te za njih kotizacija za sva tri dana iznosi 50 kuna.
Svaki posjetitelj s uplaćenom kotizacijom na dar dobija zbirku hrvatske znanstvene fantastike "Trinaesti krug bezdana".
http://www.sferakon.org/KOLIKO?
Za sva tri dana kotizacija iznosi 90 kuna.
Za dva dana kotizacija iznosi 70 kuna.
Za jedan dan: petak 30 kuna, subotu 50 kuna, nedjelju 30 kuna.
Članovi udruge SFera imaju popust te za njih kotizacija za sva tri dana iznosi 50 kuna.
Svaki posjetitelj s uplaćenom kotizacijom na dar dobija zbirku hrvatske znanstvene fantastike "Trinaesti krug bezdana".
E te sam podatke htio, sa posebno svakim danom, makar sam ih već našao. Hvala svejedno.
check-wanPonavljam, svi zainteresirani članovi foruma/udruge koji žele proći jeftinije pri kupnji karte (70kn za 3 dana, umjesto 90kn), neka se jave sa podacima (ime, prezime, broj telefona) na info@moscroatia.com kako bi ih dodali na popis ili dođu u utorak na JCM. Znači - zadnji rok do utorka, poslije toga plaćate punu cijenu karte na licu mjesta.
bemti. a dobro, to hell s dvajst kuna...
They got Burton suits, ha you think it's funny. Turning rebellion into money
"Foolish young Jedi! What kind of madman are you, who dares to violate my final resting place! Your fascination with the Dark-Side things will lead you into grave trouble."
mjukikrasne slike... i vidi se tko radi - old yoda
samo da dodam kako sam upravo dosao doma sa sferakona i bilo je pre****no osim sto sam bio tamo sam prvih 5 sati jer se gospoda nije udostojila doci...
I zato sam se morao druziti sa trekkijima kao sto mozete vidjeti ovdje: