sri, 26. travnja '06 u 01:53
Da i ja bacim komentar... čekao sam da stavimo fotke i recenziju online prvo, no to će sve krajem tjedna, pa eto, hvala svima koji su bili na štandu ili se muvali oko njega i tako privukli zainteresirane posjetitelje SFerakona... ove godine smo ostavili upečatljivi dojam punokrvne udruge i udruga je konačno postala zanimljiva medijima... prvenstveno zbog super štanda (hvala svima koji su sudjelovali u njegovoj realizaciji) i kvalitetnih sadržaja (SW pikado "Napad na Zvijezdu smrti", Jedi Younglings škola crtanja za klince, Jabba the hutt tombola, Duel of the Fates SW LARP, Trench Run demoliranje FER-a, Clone Wars projekcije, itd...) tijekom konvencije... nadamo se da će sve to uroditi plodom i da ćemo privući još članova, jer kao što je netko komentirao, ne želimo da ljudi misle kako imamo zatvoreni krug koji ne dopušta ulazak outsidera... dapače, svi fanovi se mogu učlaniti i brzo sprijateljiti s ostatkom ekipe, a mi ćemo se i dalje truditi promovirati Star Warse na nivou koji zaslužuju i biti otvoreni za bilo kakvu suradnju...
Nekoliko fotki snimanih mobitelom smo stavili u online galeriju (na naslovnoj stranici), dok će kvalitetnije fotke i par filmića (sa Star Wars Jeopardy kviza i Trench Run demoliranja FER-a doći krajem tjedna)
Vidimo se na SFerakonu 2k7!