sri, 16. ožujka '05 u 07:42
>Giuliano, koliko je velik streaming file? Možemo ga >uploadat ako ne prelazi 20mb...
Mislim da je file velik oko 120 mb, posto emisija traje oko 2 sata, ali to je na mp3 audio rezi od 44,100 khz i 16bit stereo.
Za streaming mogu spustiti na 16 khz, a neka drasticni pad kvalitete se nece toliko osjetiti za informativno slusanje. Mislim da ce se tada file navuci na 16mb cak, a mogu konvertirati i u *.ra format pa ce biti isto negdje oko 10-16 mb vjerojatno.
Ajde ovako, napraviti cu to veceras, pa mogu ostaviti CD sutra ujutro na porti fakulteta Politickih znanosti (gdje je smjesten ujedno i Radio Student( ili ga pak nekome poslati e-mailom u rar-u (mozda u dva-tri dijela) ili neka druga opcija ako pase. Ako idete na CD opciju, onda mogu usput ostaviti DVD sa svim emisijama do sada na porti (mislim da je SW emisija do sada bilo oko 3-4, ali posto je ovo ROTS godina biti ce toga i vise). Ako se ne varam ti si me pitao jednom ranije i za onaj dokumentarac 'Nebo NLO-a'. Nedavno smo to prebacili sa BETE na DVD, pa ti mogu isto i to sprziti. Javi kako ti pase i sto ti pase, porta, email, klasicno postom ili negdje u prolazu ako se uhvatimo u gradu. Sto god mogu pomoci vici.
Cykeeu veceras isto saljem postom trajler u DVD formatu.
Pozdrav.
Giuliano
http://www.uforacio.cjb.net