Postoji li kakva mogućnost da se unaprijed nabave karte za HR premijeru putem udruge?
Tko je uopće distributer, te u kojem će kinu oupće biti premijera?
Naime, postoji mogućnost da određena grupa entuzijasta koja ima financijske mogućnosti na pravi organizirani prepad te zakupi dvoranu. (čitaj moja ekipa koja nije u udruzi ali su totalni fanatici...)
Lijepo bih zamolio vodstvo udruge da provjere mogućnost za tako nešto... te cijene....
Ako ne bude nešt pretjerano (a koliko je to pretjerano, ovisi kak se dogovorim s ekipom) moglo bi se dogodit da zakupimo dvoranu, što će biti puno lakše ako imamo udrugu kao inicijatora....
Kako vam se sviđa ideja, te je li to izvedivo?
(btw, ciljamo na neku mini dvoranu u Cinestaru, ako ćemo iskreno....)
Ja samo znam da bi se u Rijeci trebale karte za ponoćnu premijeru trebale moć nabavit koji tjedan prije.
Distributer je Continental, pretpremijera će, dakako , bit u Lisinskom (Zagreb) (smeg) par dana prije dolaska u redovnu distribuciju. Premijere su u ponoć, 19. svibnja. Ako sam pogriješio, nek me netko ispravi.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."
>mene zanima jel premijera na "početku 19. svibnja", >dakle u noći sa 18. na 19. ili u noći sa 19. na 20.
>??? pliz recite
>BTW koliko će otprilike koštat karte???
Sto se tice pretpremijere u Lisinskom koja ce biti nekoliko dana prije 19. svibnja, koliko se sjecam od AOTC-a cijene su se kretale (zavisno od mjesta u dvorani) od 70 kn do 250 kn.
Nedavno sam kontaktirao i MG Taylora oko marketinga za E3 i ostale organizacije posto je on do sada radio te projekte. Rekao mi je da ga jos uvijek nitko nije kontaktirao tako da je sve jos u vrlo ranoj fazi, ali hype se polako priblizava.
Corran HornHm... Sad si vi mislite, o čemu ja to...
Postoji li kakva mogućnost da se unaprijed nabave karte za HR premijeru putem udruge?
Tko je uopće distributer, te u kojem će kinu oupće biti premijera?
Hmmm... Ja sam karte tako za pretpremijeru, 25.12. na Badnjak 2003. godine, LOTRa: Return of the Kings nabavio preko Magic udruge, tu u Rijeci. Možda se slično može nabaviti i za SW. Moram pitati frenda koji je jedan od voditelja udruge. Znam da se u udruzi igra i SW, na temelju D&Da, pa će vjerovatno bit neka organizirana povorka u kino.