dao bi pare ali budi realan..nema šanse da napraviš identičnu kopiju.kako si ti to točni namjeravao napravit?
Homemade ili dat nekome da ti anpravi kopiju što bi bili znatniji dodatnio troškovi
Moram nagovorit neku curu da si napravi jedno odijelo tipa Aayla.
Vec se vidim: Secem gradom, nosim Obijevo odijelo iz epe II, ljudi bacaju oci za mnom, home-made lightsaber okacen za savresnu repliku remena tipa onog koji imaju jediji. Ahhhhhhh.
NjanjgalaxywalkVec se vidim: Secem gradom, nosim Obijevo odijelo iz epe II, ljudi bacaju oci za mnom, home-made lightsaber okacen za savresnu repliku remena tipa onog koji imaju jediji. Ahhhhhhh.
Već te vidim: šećeš gradom ljudi se okreću, većina misli "ovaj je puko", turisti se slikaju s tobom, dođu neke seljačine ubiju boga u tebi, hitna te odvozi u bolnicu...
If you can't beat them, arrange to have them beaten
NjanjgalaxywalkPa prosli put kada sam se malo prosetao u odijelu mnogi te misli nisu zadrzali samo za sebe.
?a?? a kad se ja prošetam školom sa jedi repićem "Okinit ču ti tu repinu " komentari
a sad kad šetan po gradu u MSC majci - "Ovo je Star wors jel?" onda "Jes ti star wors fan?":d LOOOL ROTFL
Komentari na moj repić su u 80% slucajeva: "Kaj s' ti nek' ztar vars?", ali nadju se oni malo mastovitiji koji smisle raznlike nadimke poput "star wars tip" ili mozda "star wars tip" a nekima cak padne na pamet i "star wars tip", ali je zato najveci gust kad prodes pokraj nekog tipa, samo sto ne place krv, bljed ko' da iz sirane izaso i rugajuci se dobaci "vidi Luke Skywalker!", u takvim trenucima, shvatim kakva sam ja propalica...
e njanj? kakvi je to tip? ko da je iz sirane izašo daj sliku LOOOL
je, je i meni govoru - Luke Skywalker... LOL - a on uopće nema repić...(koji debili LOL)
a sad će i moj best frend Anakin stavit repić, pa neću bit jedini kome se ljudi smiju u Šibeniku ROFL