Okay, vrijeme je za prave stvari! Pazi ovo, 12.12. udruga organizira super Star Wars dan u CC1 East. Vidite ovu ekipu na slici? To smo mi i čekamo vas tamo u još većem broju, s pregršt sadržaja, zabave i nagrada. Ti želiš doći na naš event i super se provesti (mašemo rukom kao Jedi
Hvala svima koji su uveličali ovaj poseban dan! I svima koji su sramežljivo navratili ili pomogli nam izdržati 9h na nogama, znaju tko su Fotka je na SWHR Facebook stranici, fali samo Mandalorian, ali biti će opet prilika za grupno fotkanje na pretpremijeri kada radimo milenijsku fotografiju svi skupa hihi
Gledam po webu medijske članke vezane uz Epizodu-VII u Hrvatskoj i frustiran sam pomutnjom koju je Cinestar unio u javnost svojim ignoriranjem MosCroatie. Onako, poprilično otužno izgledaju "ebay wanna be" Vader i stormtrooper u tenisicama koji preponosnom kupcu kino ulaznice okruglog broja istu daju u ruke, popračeni u blještavilu Cinestara pred TV kamerama. Najvulgarnija moguća "Big Brotherizacija" fandoma. Jedino što mogu porućiti odgovornima u Cinestaru, SRAMITE SE!!! Boljim primjerom nisu mogli pokazati kako sistemi u Hrvatskoj funkcioniraju. Upravo su to glavni razlozi zašto većina mladih, sposobnih ljudi iz Hrvatske odlaze. Zbog ignorirenja sa svrhom da bi se dala prilika koje-kakvim no name analfabetima.
Na svu sreću postoje udruge poput ove vođene ljudima kojima nije važno prorijeklo ili socijalni status pojedinca već kvaliteta osobe.
Prije petnaestak godina moj put je usmjeren do samog vrha globalnog Star Wars fandoma. Sve je poćelo od internetskog portala sa tetovažama inspiriranim Zvjezdanim Ratovima na koji sam poslao neke od svojih radova a završilo je obavezom sudjelovanja na svakom Star Wars Celebrationu i mnogim Comic Conovima. Jednostavno zato jer u djelu fandoma tattooista Star Wars fanova nije bilo mjesta za lažnjake a zarada je bila najsporednija stvar u tim trenucima. Kada nešto radite istinski iz uvjerenja zarada dolazi sama po sebi po nekakvim evolucijskim zakonitostima.
U prilogu pogledajte video kako to izgleda kada se nađu potpuni stranci iz svih djelova svijeta koji imaju jednu od najčvrščih poveznica.
Podržavam svakoga tko sam stvara promjenu i ljudima pristupa s povjerenjem, i svakoga tko će sa eventima poput ovoga širiti pozitivu i vršiti de-balkanizaciju.