čet, 24. studenog '05 u 23:03
JaspelSlucajno sam otkrio nesto;
Kada u sigu upotri****te znakove "<" i ">" redom prikazanim ovdje, recenica (tekst) izmedju ta dva znaka nece biti prikazan.
To sam otkrio kada sam u ovom novom sigu recenicu "THE POWER IS YOURS!" napisao ovako;
<THE POWER IS YOURS>
medjutim nista se nije vidjelo. Znam da to nije nista strasno, vec samo napominjem greskicu, ako nije namjerna.
Hmm... to nije greška, koliko znam. Forum reagira na html znakove. "<" i ">" su u skoro svakom retku koda bilo kojeg sajta. Pošto ne postoji "<*THE POWER IS YOURS*>" naredba/kod/kak se već zove ^^, forum je jednostavno mislio da je to loša naredba i ignorirao je/nije je prikazao. Probaj je drugačije napisati.
Nek check ispravi/doda neš ovome gore ako treba.
Imperial admiralImam jedan prijedlog, naime kako na početnom satju moscroatie postoji anketa, i ono brojilo s EPIII, mogli bi recimo staviti citat dana ili nešto takvo, npr. neku sličicu pokraj koje bi pisalo recimo CITAT DANA: "I'm your father!" - Darth Vader EPV - The Empire Strikes Back i tako bi se to mijenjalo svakog dana, ili ako ne svakog, barem dva do tri puta tjedno
Imamo to na umu već duuuugo.
"Leaves from the vine, falling so slow.
Like fragile, tiny shells,
Drifting in the foam.
Little soldier boy, come marching home.
Brave soldier boy, comes marching home."
Orion izmjenio poruku 24.11.2005, 23:05