ima ih i u algoritmu..tam sam ih vidio...mislim da se cijene ovih manjih fightera kreću oko 60-70 kn,ali nisam ziher,dok je od destroyera oko 200..nemojte me hvatati za riječ
U Varaždinskom Turbo Limaču košta svega 80-tak kn. jer im je na sniženju.Imaju čak i Star Wars figure na sniženju!Od tolkih sniženja sam skupio cijelu kolekciju!
dečki sve ovo vaše je TEŠKI AMATERIZAM!!!! KLIK NA OVO: http://stardestroyerproject.com/48incher.aspx#html i poklonite se masteru....
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.
Ja sam sada u jednoj VELIKOJ dilemi. Ne znam da li da skupljam sve Star Wars stvari, znači figure, makete..., ili samo LEGO Star Wars. Volim i jedno i drugo, ali nemam ja dovoljno novaca da se upustim u oboje. Možda je LEGO lakše skupiti jer ima manje i dostupniji su, ali ne znam...help.