Pozdrav ekipa ovo su moji radovi što se star wars-a tiče ima ih još zanimljivijih većih i boljih no ovi su samo za primjer, ispričavam se na lošijoj kvaliteti slika.. par crteža je otišlo u privatnu star wars kolekciju u London na što sam ponosan , nešto zadržim za sebe, nešto prodam s okvirom naravno, nešto radim po narudžbi, a objavio sam ovo s razlogom da ako slučajno ima još netko da se bavi slikanjem/crtanjem da se javi ili objavi svoj rad jer me izuzetno zanima! ili ako već ima tema da me uputi na istu, hvala!
hvala vam svima na komplimentima puno mi to znači! nadam se da se sada vide sve slike, trenutno radim na nečemu s darth vaderom, a nakon toga ću pokušati raditi na obi wan kenobiu pa ću slike isto tu postat
happy_stormtrooper
hvala vam svima na komplimentima puno mi to znači! nadam se da se sada vide sve slike, trenutno radim na nečemu s darth vaderom, a nakon toga ću pokušati raditi na obi wan kenobiu pa ću slike isto tu postat
happy_stormtrooper
...trenutno radim na nečemu s darth vaderom
I ja isto hahah
Objavi svakako kad završiš.
hoću naravno! do tada evo nešto staro što sam uspio iskopati iz "arhiva" rađeno kao poklon za jedan kafić u kojem gubim dane, gazda je veliki fan Vader-a
sve ove tetovaže su fascinantne! hvala vam što ste podijelili svoj rad! da se razumijemo ja tek kratko radim malo ozbiljnije radove i volio bih postići ovakvu razinu! svaka čast!
iako nisam nikada razmišljao da se tetoviram oduvijek sam volio vidjeti kako se rade tetovaže, to je stvarno umjetnost koju se ne smije zanemariti, vidjeti ovakve radove i ovakvog umjetnika mi daje poticaj da se usavršavam još više i da radim što više crteža, tako je lijepo znati kad te primjeti netko tko ima ogromno iskustvo i voljan je podijeliti svoje radove, cijenim to jako