E da zaboravih napomenut da sam dobio Lightsaber!!!!!!Tooooooooooo!
Vise nikad necu kupovat preko interneta.Premda mi se sviđa replika Boba Fettove puske...
Dragi moji vec dvije godine sam ponosni vlasnik master replicas force fx sablje, jest da sam ju platio 200$ ali se isplatio svaki peni.( barem imaju podrsku dostave u Hrvatsku). Iskorjenio sam rebelsko smece u mom kvartu, ljudi me postuju i cijene najbolja investicija u mom zivotu... Jest da nisu imali crvenu od Vadera kad sam kupovao ali i plava je ok.
Drago mi je da jos netko posjeduje MR repliku, ali kud bas ides uzimati igracku? I jos si je platio 200$!
Mislim, bilo koji FX mozes dobiti za 120$ (postarina ukljucena)
Postovani Cykke to je bilo prije dvije godine, anovac je nebitan ja ionako sve racunam u svemirskim kreditima takodjer pljujem na rebelski $... mnogi misle da je to igracka dapace na to uvjek nasjednu rebeli koji zalutaju u moj kvart hehheee...
Sala mala cim skupim love kupit cu ostatak njihovog asortimana
bez razmisljanja o cijeni (nebitno).
Ja se slazem sa tobom to je igračka i nema veze sa replikom, iako za razliku od replike ima prednost da dočara authentičan zvuk iz filma te iluminaciju cijevi koja vrlo lijepo podsjeća na saber iz filma,
to replika nema,
koliko si i sam vidio funkcija replike je pasivna tojest da stoji na postolju i da ju obican smrtnik gleda... Fx sablje ti daju mogučnost da svaki dan vježbaš viteške vjestinje baratanja sabljom vjeruj mi da je neopisiv osječaj.
planirao sam kupiti Sith Lightsaber Collection ali je nazalost prodan... smrc,
Pa kao clan Master Replicas imas određene popuste prilikom nove kupovine od njih, nadam se da cu ih barem kupiti zasebno ali moram prvo skupiti prljavi rebelski novac.
If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine.