Frend mi je reko da u more comicsu ima kupit Darth Vader kaciga, no na webu nema nis o tome dal neko od vas zna di ima kupit kacigu? fakt bi si to htio nabavit i onda neki zvunik na baterije i discman spojit pa pusatat imperial marš cijeli tjedan prije premejere e3
What doesn't kill you, makes you stronger.
Biti lud ima prednosti koje razumiju sam luđaci
Canon is what people argue exists on ships that don't exist.
Ma sve je to sa tin jeftinim kacigama smeće ili su male ili su od jeftinog materijala koje puneš pa puknu, a za neku dobru kacigu triba malo zasukati rukave lol
odi na www.masterreplicas.com oli nekako drugačije...
i bilo bi ti bolje da si mi padawan, ne bi mislija da toga ima u Hr... bar je prije bilo na MR-u, a provaj na boys stuff... use Google...
Ako te zaista zanimaju prave replike kaciga (kit-ovi itd.) nabavit cu ti ja web adrese i mailove od ljudi koji to rade prvoklasno.
Ali racunaj da je to puno love. Oko 300$ ce te doci sigurno, ali ce biti ista kao iz filma
Ako hoces samo za zafrkanciju, onda si kupi onu od Hasbra za 19.99$
Zato jer su 100% autenticne, sa svim mogucim certifikatima, odobrene od LucasFilmsa, te ce biti limitirane na tko zna koliko komada...
Ti nikad neces napraviti toliko autenticnu repliku, jer oni rade po originalu iz filma