Imperial admiralJe'l ti ideš u kakvu likovno-umjetničku školu ili pohađaš privatne sate? Rad ti je super btw....
Drago mi je da ti se sviđa (neću neskromno glumit skromnost jer sam i objavila sliku zato da se mogu pravit važna, he he he... )
Nejdem, idem u opću gimnaziju, a crtam u slobodno vrijeme od malena - samouki sam crtač (ne bih mogla zarađivat za život forsirajući neki hobi, ak kužiš kaj mislim?)
Imperial admiralPa cijela je stala...gotovo
Yup, osim stopala i glave
Ah ženska glava... Kome to treba uopće?
Nekad sam bila umišljena.Ali sada sam se riješila i te mane.Sada sam savršena
Eelyn TikalmNejdem, idem u opću gimnaziju, a crtam u slobodno vrijeme od malena - samouki sam crtač (ne bih mogla zarađivat za život forsirajući neki hobi, ak kužiš kaj mislim?)
hehe... zar smo samo ja i Xis spali na prosjački štap?
Jadni bili
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)
"Foolish young Jedi! What kind of madman are you, who dares to violate my final resting place! Your fascination with the Dark-Side things will lead you into grave trouble."
Eelyn TikalmNejdem, idem u opću gimnaziju, a crtam u slobodno vrijeme od malena - samouki sam crtač (ne bih mogla zarađivat za život forsirajući neki hobi, ak kužiš kaj mislim?)
hehe... zar smo samo ja i Xis spali na prosjački štap?
Jadni bili
?
Anyway, mislila sam na to da nebih od svojeg crtanja mogla zaradit dovoljno za bezbrižan život...
Netko je rekao: "ne s*ri tamo gdje jedeš"
A volim crtat npr kad je to zabranjeno , kao pod satom hrvatskog, a kad bi me netko posjeo u klupu i rekao: crtaj! izgubila bih volju i inspiraciju...
Uglavnom, ovo je slika koju sam nacrtala na koricama bilježnice od rvackog... (moj avatar)
Ovako ja zamišljam svoj dark side ženski lik u K3 igrici, sa tetovažama po tijelu...
jaJe'l ti ideš u kakvu likovno-umjetničku školu ili pohađaš privatne sate?
sve koje sam pitao, rekli su da od toga nema ništa, nemože se zaraditi za život, isto kao i ti, što je valjda istina a ovdje ima ljudi koji pohađaju ovo što sam pocrnio
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)
Imp ma ja ti slabo kapiram preko slova , treba mi sve objasnit (I NACRTAT) ko malom djetetu...
Neznam kak je u L-U školi, ali
That is a path that was never meant to be walked by me...
It shall forever remain a mystery to me, as it was the Force Itself that determined so... Blah blah blah...
Inače... S obzirom da nemam sofrware za čitanje među redaka, jel mi možeš nacrtano objasnit koji su ti ljudovi koji pohađaju ono što si ti pocrnio?
Eelyn&retro_One, jako dobro! Eelyn, slažem se s tobom oko ovog što si rekla- kad bi ti netko rekao "crtaj!", to više ne bi bilo to.
sve koje sam pitao, rekli su da od toga nema ništa, nemože se zaraditi za život, isto kao i ti, što je valjda istina
Prepoznah se u tome
"I met my love by the gas works wall
Dreamed a dream by the old canal
Kissed my girl by the factory wall
Dirty old town,
Dirty old town..."
- The Pogues
Sad kad znam da ideš u umjetničku jedi academiju, još me više zanimaju tvoji crteži. Kliknula sam na thumbnail tvog crteža na prvoj stranici, i niš mi se nije pokazalo