ned, 3. srpnja '05 u 02:56
ClonetrooperEpizodu 8 već pišeš, il još nisi počeo? Nadam se da će moj lik imat neku značajniju ulogu u Ep8.
Priču i plot za Ep 8 već razvijam, i mogu reć da je prilično zamršeno postaviti sve kako treba. Najveći je problem negdje ubaciti Drakarna, a pogotovo Lenca. Još nisam posve siguran gdje da ga ubacim, iako mi se već nešto mota po glavi. Hoće li mu uloga biti veća, nisam siguran. Potrudit ću se da njegova pojava ne naruši moju originalnu viziju.
Erica HelioneNot bad-your vission... to be honest-it sounds excellent! (...)
Nema "ono nešto" iz njegove glave a što se osjeti u svakoj epizodi SW sage.
Tvoja vizija je potencijalno bolja i čak sad prevazilazi Lucasovu kreativnost ali to opet ne bi bilo to ako se on ne bi umiješao i svojim (iako možda manje vrijednim idejama nego tvojim) "stopio" tvoju viziju sa prijašnjim dijelovima.
Tebi-svaka čast! Kreativnost ti je na nivou, keep it up and may the Force (with all its' aspects) be with you!
Nastavi sa pisanjem, nipošto nemoj da odustaneš!
I ja pišem vlastito naučno-fantastično djelo. Ovaj nadimak i potpis su baš iz tog mog """Filma""".
Mogu ti fabulu poslati ako si zainteresovan da mi das svoj komentar i... pomognes mi svojim idejama, vidim da si nadaren, ako zelis?
I am looking forward to hear from you soon, my friend
Pa hvala. Lijepo je čut tako impresivno mišljenje. Pali junak je ispao u potpunosti onako kako sam ga zamislio i Lucasov bi se
touch vjerojatno izvrsno uklopio. Shvaćam šta misliš pod time ali svejedno moram reć da je ovo novela a ne film te da će, ako jednog dana bude snimljen film (
I wish), biti savršen nastavak sage. Ako hoćeš, pošalji mi fabulu na mail (napisan je u profilu). Kužim se (valjda) i u ostali SF pa se nadam da ću ti pomoć.
Jaster MereekMa kak vi ne razumijete da Xaron nije ništa sam smislio,jednostavno preradio već izmišljeni script sa Super Shadowa.
Imaš nešto protiv toga? Ako te je volja čitat (hm, znaš li uopće?
), pogledaj tu priču na SS-u pa ćeš vidjet koliko sam toga dodao i kako sam sve to zaokružio u smislenu cjelinu. Rekao sam već 50 puta, te su priče, po meni, jedini dostojni i realni nasljednici filmova i po njima ću se ravnat, bilo oni zaista Lucasovi ili SS-ovi. I, za kraj, kao šta je i Orion rekao, ako nemaš šta pametno za reć, nemoj ništa drugo.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."