Evo nekih figura koje sam planirala kompletirat s vremenom, al eto nista od toga. Nabavile se zapakirane i nove pa su ove ostale viška Ako netko slučajno želi sve, tad snižavam ukupnu cijenu na nesto prihvatljivo i na obostrano zadovoljstvo Eto
Oh my God, Dad, my friends are coming over, you're not allowed to speak to them (N. Gaiman)
Inace s obzirom da vecini figura iz prvog posta nedostaju neki itemsi, prije kupnje kontaktirajte me na privatne poruke za detaljnije informacije i slike.
Oh my God, Dad, my friends are coming over, you're not allowed to speak to them (N. Gaiman)
Planiram nabavit svih 6 kutija COMMEMORATIVE TIN COLLECTION-a, jer mi se vise isplati narucit sve odjednom nego samo 3 A stvar je ta da imam vec kutije ep 4, 5 i 6 doma. Pa me zanima ako je tko zainteresiran za kupnju tako da znam kako da narucim. Dakle radi se o zapakiranim kutijama figura u prezakon metalnim kutijama, s time da nemaju onu vanjsku kartonsku kutiju, iako to ni nije bitno bas jer su figure iznutra zapakirane i nikad otvarane. Cijena bi bila 250 kn po kutiji (4 figure u kutiji). Molim vas da mi se javite u roku dan-dva ako ste zainteresirani. Fala
Bounty_Hunter_666Ha pa to si 4 u jednoj lutiji! xD
ja mislio samo 2 za 250kn
A znamm da mozda zvuci puno, al dosta su skupi na ebayu zapakirani, s time da sam ja nestrpljiva i narucim odmah vise kutija pa mi i carinu znaju naplatit. Iako je ova cijena zapravo i normalna jos, koliko god se cinilo cudnim. Al meni su kutije totalno oni američki lunch paketici pa ih i zelim sve kompletirat E jedino sam bila potrefila za jeftinije Cantina band, al njih sam posebno naručivala i njih ne prodajem jer su mi superrrr i bas inace stave divovsku cijenu
ChupkenziPa me zanima ako je tko zainteresiran za kupnju. Cijena bi bila 250 kn po kutiji (4 figure u kutiji). Molim vas da mi se javite u roku dan-dva ako ste zainteresirani. Fala
Evo nekih vintage figura za prodaju, svi su complete s originalnim weaponsima, osim zuckuss-a, on ima repro Cijena svake figure - 70 kn, zuckuss - 50 kn, FX-7 - 60 kn. Nisu moji pa nemam utjecaja na cijene, ja samo prodajem