uto, 13. ožujka '12 u 21:54
Dakle ovako ekipu, prodajem preko 700 figurica HASBRO/KENNER, velicine 3 3/4 incha ili ti 10 cm.
Da nebi doslo do zbrke i nereda svaki set figurica cu staviti u svoj zaseban topic, narednih dana.
Pravila Igre su slijedeca. Figurice prodajem iskljucivo u setovima koje cu postaviti ili citavu kolekciju odjednom. Otpada opcija prodaje pojedinacnih figurica.
Zasto otpada opcija prodaje pojedinacnih figurica? Zato jer smatram da kolekcija zasluzuje biti kompletna, barem u setovima jer put sakupljanja je bio dug i tezak. Sakupljanje sam zapoceo 1995, kada je Hasbro/Kenner zapoceo nakon 10 godina stanke jos bolje i detaljnije figurice iz serijala STAR WARS. Pocelo je sa serijom THE POWER OF THE FORCE.Kupovao sam ih sve do pocetka 2011. U kolekciji je preko 90 % svih figurica. Jednostavno nema mi smisla sve to "rasdvojiti" na tisucu dijelova. ili neka ostane sve kod mene ili kod nekoga kome ce to znaciti puno.
Cijene svakog seta ce biti odmah navedene. Ako se netko odluci za citavu kolekciju, cijena kolekcije ce biti niza nego zbroj svih setova pojedinacno. Dakle bit ce lijep popust.
Cijena ce se mnogima ciniti velika, ali smatram da je ona pristojna, relana i postena. Ovo sto ja nudim je doslovno na tacni trud od 16-17 godina sakupljanja. Velika vecina figurica je odavno SOLD OUT / RASPRODANA. Sakupljao sam ih po citavom svijetu, sto sam sam putovao pa kupio gdje sam nasao neku, sto su mu prijatelji znali donjesti po mojoj narudjbi, sto preko interneta. Masu puta je tu bio skup shipping, carine, pa i putovanja da bih preuzeo neke raritetne figurice,
Medju figuricama ima par exclusiva i pravih rariteta. Sve figurice su raspakirane najvise zbog nedostatka prostora jer blisteri (originalan pakiranja) zauzimaju previse mjesta.Odmah nakon raspakiravanja, svaka figurica je stavljena u zasebnu zastitnu vrecicu i u kutiju. Niti jedna figurica nije nikada bila koristena u igri, dakle nije "potrosena ili izlizana ili ogrebana". Vrlo mali broj figurica je bio na mojim policama vrlo kratko vrijeme, cuvano od prasine i sunca, dakle sve do jedne su glanc glancera i jos mirise na novi porizvod.
Zasto ih prodajem? Zato jer sam ih sakupio previse i jos izlaze nove, nove i nove i tome jednostavno nema kraja. Da bih to izlozio, trebao bih jedan solidan hangar. Jednostavno nema smisla da mi stoje u kutijama i nikad ne docekaju kad ce biti izlozene.
Drugi razlog je sto sam se poptupuno prebacio na sakupljanje velikih statua od 30-60 cm, proizvodjackih divova kao sto su: ATTAKUS, GENTLE GIANT, KOTOBUKIYA, SIDESHOW...
Za sva vasa pitanja stojim na raspolaganju. Sigurnija opcija mojih brzih odgovora je na mail:
allen.noisse@gmail.com
Druga opcija ostaje ovdje na PM.
MAY THE FORCE BE WITH YOU
Alen