Darth BerylionA album 10. Za trilogiju je bio album 5 kn, a sličice 2kn.
Šta nisam kupio kartu za kino kad su dijelili sličice?!
ispravak: sličice su došle 1,5 kunu!!!
tak piše na albumu kojeg je btw moj buraz cijelog popunio!!! za jedinicu mi je falilo puuuuuno slićica ali za dvojku samo dvije!!!
Onda se ispričavam, bilo je to davno i nemam ga popunjenog(NE!). Popunih cijeli AOTC i imam brdo duplih!
mjukiUf ja imam slicice koje su izlazile uz onaj album '96, ali ne mogu naci album.. Imam par slicica za episode 1 album (koji takoder ne mogu nac), u episode 2 albumu mi fali 1,3,20,24,28,29,41,65,71,72,74,77,80,84,91,104,108,110,117,123,124,126,149,150,152,160,161,164,167,175,181,186,188,194,200,205,...ako ima netko pa bi se mijenjao ili nesto...ne znam dal se mozda jos uvijek moze pojedinacno naruciti
Za AOTC imam (od onih koje nije spomenuo Clonetrooper) 74, 80 i 205. Ako imaš koju sličicu iz onog starog OT-a, meni dosta fali...
preko internet stranice www.merlinonline.com ja bar mislim ako sam falio koje slovo piše vam na poleđini svakog paketica star wars rots albuma nagrada mi je se jako dopala sve bi da za kostim,mislim na nagradu iz trice,akakoje se vama dopala ja mislim da bi i ubio za kostim a vi
I AM always trying to kill sith and i always fail at that mision exept once
poster je ****na katastrofa,duboko razočaran a i cijena paketića mi je jaako povoljna
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
slažem se baš je u filmu ispao opak. Čak opakiji nego u cijeloj originalnoj trilogiji. Jedino se ono "NOOOOOOOO!!!!!!!" trebalo čuti malo jače i bolje.
Darth BerylionA album 10. Za trilogiju je bio album 5 kn, a sličice 2kn.
Šta nisam kupio kartu za kino kad su dijelili sličice?!
ispravak: sličice su došle 1,5 kunu!!!
tak piše na albumu kojeg je btw moj buraz cijelog popunio!!! za jedinicu mi je falilo puuuuuno slićica ali za dvojku samo dvije!!!
Onda se ispričavam, bilo je to davno i nemam ga popunjenog(NE!). Popunih cijeli AOTC i imam brdo duplih!
Mos pliz pogledat jel imas koju od ovih sto mi fale za AOTC.