kraj ne nosi se na glavi ni na nozi događaj je za vrijeme fajta ne nosi se good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy nije skok nije maul na pola nije smrt quina nije udarac drškom nema veze ni s obiem ni s quingonom nije bacanje tog predmeta nije maulovo lupkanje po force fieldu nije maulovo odbacivanje obia nogom
good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy
kraj ne nosi se na glavi ni na nozi događaj je za vrijeme fajta ne nosi se good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy nije skok nije maul na pola nije smrt quina nije udarac drškom nema veze ni s obiem ni s quingonom nije bacanje tog predmeta nije maulovo lupkanje po force fieldu nije maulovo odbacivanje obia nogom ima veze s anakinom
nema veze s padme
za vrijeme fajta se događaju 4 paralelne radnje
kraj ne nosi se na glavi ni na nozi događaj je za vrijeme fajta ne nosi se good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy nije skok nije maul na pola nije smrt quina nije udarac drškom nema veze ni s obiem ni s quingonom nije bacanje tog predmeta nije maulovo lupkanje po force fieldu nije maulovo odbacivanje obia nogom ima veze s anakinom nema veze s padme za vrijeme fajta se događaju 4 paralelne radnje nije anijevo razaranje droideka
kraj ne nosi se na glavi ni na nozi događaj je za vrijeme fajta ne nosi se good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy nije skok nije maul na pola nije smrt quina nije udarac drškom nema veze ni s obiem ni s quingonom nije bacanje tog predmeta nije maulovo lupkanje po force fieldu nije maulovo odbacivanje obia nogom ima veze s anakinom nema veze s padme za vrijeme fajta se događaju 4 paralelne radnje nije anijevo razaranje droideka
nijedno
kraj ne nosi se na glavi ni na nozi događaj je za vrijeme fajta ne nosi se good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy nije skok nije maul na pola nije smrt quina nije udarac drškom nema veze ni s obiem ni s quingonom nije bacanje tog predmeta nije maulovo lupkanje po force fieldu nije maulovo odbacivanje obia nogom ima veze s anakinom nema veze s padme za vrijeme fajta se događaju 4 paralelne radnje nije anijevo razaranje droideka nijedno
za vrijeme bitke
kraj ne nosi se na glavi ni na nozi događaj je za vrijeme fajta ne nosi se good guys -vidiš da se spominju good guysi a koliko ja znam maul nije good guy nije skok nije maul na pola nije smrt quina nije udarac drškom nema veze ni s obiem ni s quingonom nije bacanje tog predmeta nije maulovo lupkanje po force fieldu nije maulovo odbacivanje obia nogom ima veze s anakinom nema veze s padme za vrijeme fajta se događaju 4 paralelne radnje nije anijevo razaranje droideka nijedno za vrijeme bitke
nije nikakvo spinanje