ufff! ne sjećam se kak mi se zove profa iz matke koju vidin svaki dan, a kamoli ti tišpaši? a koji su!
aj reci
bacaju sabere/bacaju se prid dookkuuaaa ajme meni...
nisi nikako to rekla... usput, čini mi se da ni (bez uvrede) sama neznaš ko je...
jel poznatiji lik? (pojašnjenje: jel se pojavljuje na drugin mistima)
Ako je neki Jedi koji se vidi u gomili dok trče prema droidima, onda ti ova asocijacija nije fer.
Da li se taj Jedi vidi na jednoj od scena kad pokazuju Jedije kako pale sabere?
Cartman: "Kyle, I really think you should do something about that sand in your vagina."
Ne vidi se kako pali saber i nije u gomili,bar mislim.Kad bolje razmislim mozda i nije fer ali kad je asocijacija vec tu nek se rjesavaMozda je bolje sto je teza.Tako onaj koji pogodi se moze veselit..Vidi ga se u par scena.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!
@Tila: Si ti pročitala pravila asocijacija? Ne smiju biti tipa: Onaj četvrti Jedi slijeva pokraj Mace Windua dok svi stoje u krugu i čekaju šta će biti dalje.
Cartman: "Kyle, I really think you should do something about that sand in your vagina."
Kao sto sam rekla nisam mislila da ce ovo biti tako tesko no sad to uvidjam.Nemojte se ljutit.Ako ne zelite pogadjat nemojte.Za one koji ce prihvatit izazov lik umre(po mom misljenju misteriozno) i ima zeleni saber.
Faith rarelly calls up on us in the moment of our choosing!