registracija <--> login ·  sw.hr home · pretraživanje · izgubljena lozinka
 Svi forumi - Novi projekti
 Star Wars Clone Wars Idi na stranicu:
Autor  Poruka
Darth Xaron
Jedi knight
Jedi knight

Force points: 104
Suradnik: enciklopedija
Napisano: 15 kolovoza 2008 u 20:23   Naslov: Star Wars Clone Wars
Ma znate šta? Boli mene... nešto šta kritičari pišu. Ja sam SW fan i sve šta dođe, ja sretan. Kritičari? Tko normalan njih sluša. Zaboravite sve i pogledajte film bez ikakvih predrasuda.

--
Where does it come from—this quest, this need to solve life's mysteries when the simplest of questions can never be answered? Why are we here? What is the soul? Why do we dream?

info | www | odgovori | citiraj
Orion
Jedi Council member
Jedi Council member

Force points: 169
Suradnik: Dark Lord of Mos Croatia
Napisano: 15 kolovoza 2008 u 20:30   Naslov: Star Wars Clone Wars
Ne znam koji qrac svi bitchaju. LJudi su navikli na anime sranja i Tom & Jerry stil animacije i sad kukaju jer je čovjek želio neš novo pokrenuti.

To je ANIMIRANI FILM. Lucasova ciljana publika je MLADA. Neće radit ****ni animirani film za neke prdonje stare koji sjede u smrdljivom uredu želeći vidjet novi TESB.

Uostalom, većina zanovjeta čisto jer ne znaju prihvatit neš novo.

......... Glazba: Kevin Kiner-composer of WALKER, TEXAS RANGER.

Ne vidim kakve veze ovo ima sa ičime. Čovjek ima dobru i (nadam se) uspješnu TV karijeru sudeći prema IMDBu. Nije John Williams, al bolje imat nekoga iskusnog, nego da je uposlio nekog nepoznatog skladatelja.

--
"Leaves from the vine, falling so slow.
Like fragile, tiny shells,
Drifting in the foam.
Little soldier boy, come marching home.
Brave soldier boy, comes marching home."

Jacen
Jedi Council member
Jedi Council member

Force points: 220
Suradnik: Ambassador of Mos Croatia
Napisano: 16 kolovoza 2008 u 00:06   Naslov: Star Wars Clone Wars
Citiram: Napisao Orion
Ne znam koji qrac svi bitchaju. LJudi su navikli na anime sranja i Tom & Jerry stil animacije i sad kukaju jer je čovjek želio neš novo pokrenuti.

To je ANIMIRANI FILM. Lucasova ciljana publika je MLADA. Neće radit ****ni animirani film za neke prdonje stare koji sjede u smrdljivom uredu želeći vidjet novi TESB.

Uostalom, većina zanovjeta čisto jer ne znaju prihvatit neš novo.

Citiram: Napisao Darth Xaron
Ma znate šta? Boli mene... nešto šta kritičari pišu. Ja sam SW fan i sve šta dođe, ja sretan. Kritičari? Tko normalan njih sluša. Zaboravite sve i pogledajte film bez ikakvih predrasuda.

Potpuno se slažem s vama.

Ja generalno gledam filmove na način da se pokušam uživit u njih, i onda prosudim po dojmu. Kak je ovo animirani, i SW, ja jedino želim se zabaviti, i pokušat osjetit zaš u biti volim SW. To što je Lucas htio prikazati to drukčije, koja mu je ciljana publika, i što nije to animacija kakva se može postići današnjom tehnologijom ili kaj god još smeta ljude - oprostite, ali zar nije to u opisu njegova posla, da pokaže nekakvu priču kroz svoje oči?
Ne očekujem prebistar dijalog, mislim, to je Lucas =| Priču znamo kak počne i kak završi, pa ne očekujem neš šokantno što ću pamtit i što mi je "WOW, OMG", nego ko malo dijete želim vidjet crtić u franšizi koja mi je obilježila jedan dio mog odrastanja. I dan danas čitam knjige i stripove, i ne vidim niš loše u tome što ih rade, pa kaj god rekli neki kritičari (a ima ih) o tome da se nakon OT trebalo stati i ostaviti sve na tome.
Oprostite, ali SW je univerzum, ne tri filma. To je ono danas.
I CW je dio tog, i zato me zanima. I mislim da bi svi fanovi koje zanima neš više od PT i OT trebali tako gledati. Ak žele gledat intrigantan, inteligentan i mračan akcijski ep, nek gledaju Dark Knighta. Ak žele gledat prekrasan animirani film, nek gledaju bilo šta od Pixara (po mogućnosti Wall-eja, koji je najbolji koji sam ja gledao).

Možda će se moj
Dođe mi da pustim koju suzu...

od prije par krivo shvatiti, ili se već je, al to je rečeno u smislu jer sam pomislio iste stvari kao vas dvojica gore.

Meni ne treba novi TESB. Ne treba mi ni nova trilogija. Mislim da idu u čisto ok smjeru i daju mi onoliko kolko želim.

--

Xis Latos
Forum moderator
Forum moderator

Force points: 41
Napisano: 16 kolovoza 2008 u 01:47   Naslov: Star Wars Clone Wars

Ne znam, ali meni je Genndy-ev Clone Wars odličan. Isto je animirani film. Namjenjen...djeci...meni
Btw čovjek je želio sa što manjim buđetom napraviti što veću zaradu. Film je koštao oko 8m$. Koliko para toliko ...
Ništa, naći ćemo se nakon projekcije.

BTWx2   Ja sam Star Wars fan

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Force points: 32
Napisano: 16 kolovoza 2008 u 12:17   Naslov: Star Wars Clone Wars
rember....yoda (star wars) will be with you.....always!

--
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.

RotS Master
Jedi knight
Jedi knight

Force points: 218
Suradnik: enciklopedija
Napisano: 16 kolovoza 2008 u 17:28   Naslov: Star Wars Clone Wars
Jao... zagriženi i okorjeli SW OT fanovi (naglasak na OT) pljuju samo zato jer nema onog šta je bilo u OT-u... Pa dajte, po CW nisu pljuvali zato jer im je uskoro dolazio ep3 pa su imali na šta slinit i tad im je to bilo super, a sad kad znaju da je jaaaako mala (čitaj: nikakva) šansa da će ujak Đorđe snimiti nešto iza ep6, pljuju po ovom.
+ polovica njih na tim forumima nema muda reći nešto što je negacija tvrdnje onog koji prvi nešto napiše o tom. Vječno kolo ass-lickera se nastavlja, pogotovo na tim forumima, dakle, čak iako se nekom CW 3D svidio, on će napisat "meh.. 'twas ok.. nothin' special..". -.-

Osobno, jedva čekam da to pogledam, jer dugo nisam bio thrilled i hyped za nešto što je SW tematike.. Ovaj 3D serijal je to promijenio i kakve god bio "kvalitete" (it's a frickin' cartoon..-_-') bit će mi zabavno pogledati to, jer je to ipak SW, nešto novo i nešto zbog čeg će 90% SW foruma živnuti i zbog čeg će 70% SW fanova ponovno zaigrat JA ili pogledati CW ponovno, samo da se podsjete..

Go CW, go!

--

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 00:37   Naslov: Star Wars Clone Wars [knight issar liavar izmjenio poruku 17 kolovoza 2008 u 01:05 ]
ljudi za sad ništa od torrenta....svi su fake koji su uploadani....
p.s. na yahoo movies hvale cw! woooooohooooo!!!
p.p.s. gledam fotke sa premijere u la...đorđe izgleda ko da mu je pun k svega.....i da bi najradije pozvao cijelu imperijsku flotu da sve digne u zrak....

--
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.

Orion
Jedi Council member
Jedi Council member

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 01:09   Naslov: Star Wars Clone Wars
Citiram: Napisao knight issar liavar
p.p.s. gledam fotke sa premijere u la...đorđe izgleda ko da mu je pun k svega.....i da bi najradije pozvao cijelu imperijsku flotu da sve digne u zrak....

Šer ljink pliz

--
Drifting in the foam.

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 02:03   Naslov: Star Wars Clone Wars
http://movies.yahoo.com/summer-movies/Star-Wars-Clone-Wars/1809991325/photos/395

eo orionček

--

Miroslav
Jedi
Jedi

Force points: 84
Napisano: 17 kolovoza 2008 u 02:05   Naslov: Star Wars Clone Wars [Miroslav izmjenio poruku 17 kolovoza 2008 u 02:10 ]
Objavljena procjena zarade u prvom danu (Box-office Mojo):

FRIDAY ESTIMATES   
1. Tropic Thunder $8,200,000
2. Star Wars: The Clone Wars $6,250,000
3. The Dark Knight $5,000,000

BTW. evo i J.J. Abrams (Star Trek XI) na premijeri :

--
Jean-Luc Picard: "Let's make sure that history never forgets the name Enterprise."

Orion
Jedi Council member
Jedi Council member

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 13:50   Naslov: Star Wars Clone Wars
Ima na torrentima neki Sneak Peak ako vas zanima. Kratak intervju sa lucasom, dva trailera, jedan sneak peak (onaj fajt uz planinu), concept art, meet the production team, lightsaber tehnike, trailer za igru i sneak peak za TV seriju (priča o Ashoki i tome zašto je Anakin dobio padawana)

230mb veliko, može se pogledat za manje od pola sata.

--
Drifting in the foam.

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 15:52   Naslov: Star Wars Clone Wars
230mb veliko, može se pogledat za manje od pola sata.

šer d torrent pliz

--

Orion
Jedi Council member
Jedi Council member

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 18:59   Naslov: Star Wars Clone Wars
Ništa na public torrentima, sry. Regaj se ovdje ako možeš, pa skini.

--
Drifting in the foam.

Xis Latos
Forum moderator
Forum moderator

Force points: 41
Napisano: 17 kolovoza 2008 u 20:24   Naslov: Star Wars Clone Wars
Evo ga ovdje.
http://torrents.thepiratebay.org/4339071/Star_Wars_-_The_Clone_Wars_-_Exclusive_Sneak_Peek_CD-ROM.4339071.TPB.torrent
Btw ništa puno novoga. Dosta već viđenoga.

Orion
Jedi Council member
Jedi Council member

Napisano: 17 kolovoza 2008 u 20:34   Naslov: Star Wars Clone Wars
To je to. =)

--
Drifting in the foam.

Miroslav
Jedi
Jedi

Force points: 84
Napisano: 17 kolovoza 2008 u 21:32   Naslov: Star Wars Clone Wars
WEEKEND ESTIMATES (Box-office Mojo):
1. Tropic Thunder $26,000,000
2. The Dark Knight $16,790,000
3. Star Wars: The Clone Wars $15,505,000

--
Jean-Luc Picard: "Let's make sure that history never forgets the name Enterprise."

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 18 kolovoza 2008 u 00:56   Naslov: Star Wars Clone Wars
xis fala puno! samo da znate odite pogledajte neki film u cinestar jer u reklamama vrte clone warse.....

--

Jacen
Jedi Council member
Jedi Council member

Force points: 220
Suradnik: Ambassador of Mos Croatia
Napisano: 18 kolovoza 2008 u 01:04   Naslov: Star Wars Clone Wars
Trailere?

--

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 18 kolovoza 2008 u 02:02   Naslov: Star Wars Clone Wars
yup....al opet je gušt vidjet sve to na vel'kom platnu.....

--

knight issar liavar
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 19 kolovoza 2008 u 02:01   Naslov: Star Wars Clone Wars
Citiram: Napisao Xis Latos

torrent je u iso formatu...treba ga pržit....

--

Stranica 7 od 34 Idi na stranicu: ..., 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ..., 32, 33, 34 
 Svi forumi - Novi projekti
Jedino registrirani korisnici mogu odgovarati na poruke te započinjati nove teme.

Registracija je potpuno besplatna i njome pristupaš svim naprednim funkcijama foruma.
 Prebaci se na:

Get Firefox  Rebels choose Firefox, but this forum works even with Imperial browsers.
Copyright© 2001-2010 Mos Croatia Spaceport - udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova
COAX community v4Valid CSS!Valid HTML 4.01!