registracija <--> login ·  sw.hr home · pretraživanje · izgubljena lozinka
 Svi forumi - Helpdesk
 Pitanja-Odgovori Idi na stranicu:
Autor  Poruka
karlo461992
Jawa
Jedi apprentice

Force points: 12
Napisano: 08 prosinca 2006 u 21:30   Naslov: Pitanja-Odgovori
Tko je/su osnivač/i ovog foruma?

--
You lose general Kenobi.

info | www | odgovori | citiraj
Imperial admiral
Forum moderator
Forum moderator

Force points: 140
Napisano: 08 prosinca 2006 u 21:36   Naslov: Pitanja-Odgovori
Gle ovdje

--

//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old Republic™ (GOTY '03.)

Maorann
Mimbanite
Force sensitive

Force points:
Napisano: 20 ožujka 2008 u 20:50   Naslov: Pitanja-Odgovori [Maorann izmjenio poruku 20 ožujka 2008 u 20:52 ]
Ima li na forumuneko mjesto gdje možemo objavljivati star wars videe ( kao npr. u star wars općenito - SW wallpaperi, posteri i slike) primjer videa: Anakin Skywalker se bori protiv Assajj Ventress na Yavinu 4: http://www.youtube.com/watch?v=ZMhXnxvXo4Q

LINK VIDEA MI NE RADI, PA AKO VAM SE DA, PREPIŠITE GA U MJESTO ZA URL DA BI POGLEDALI VIDEO.

--
Powerfull you have become, Dooku.

The dark side I sense in you...

Imperial admiral
Forum moderator
Forum moderator

Napisano: 20 ožujka 2008 u 23:03   Naslov: Pitanja-Odgovori
Ne vidim poantu toga, većina nas ima ili je gledala Clone Wars crtiće (ako ništa, barem na HRT-u). To ti je kao da hoćeš stavljati trailere za filmove koji su već odavno bili prikazivani.

--

//=Anti-MMO-KotOR=\\

Nickname
Mimbanite
Force sensitive

Force points: 0
Napisano: 26 ožujka 2008 u 12:20   Naslov: Pitanja-Odgovori
Ja volim Dark Side i ovo na stranici jedan(steta sto se nisam prije rego)bi bilo cool.I stvarno bi bilo glupo da je recimo Emperor(Palpatine,Imperator)na Light strani Sile...Ili recimo Han Solo na Dark strani sile....

--
The best horror of the year   is        teletabisi:)

Imperial admiral
Forum moderator
Forum moderator

Napisano: 26 ožujka 2008 u 14:24   Naslov: Pitanja-Odgovori
Prvo, ekipa je o tome raspravljala prije dobre tri godine, ne misliš li da se nešto promijenilo do danas?

Drugo, to je samo nick, a prema tvojem vidim da baš i nisi izabrao neki vezan uz Star Wars, pa zašto te briga? A uostalom, drugi te korisnici foruma ocjenjuju prema ponašanju na samom forumu, mišljenju, razgovorima i sl. pa onda dobiš light/dark side rank ako si ga zaslužio.

--

//=Anti-MMO-KotOR=\\

LS Revan
Novi član
Novi član

Force points:
Napisano: 08 rujna 2009 u 01:02   Naslov: Pitanja-Odgovori
Bok svima, iako sam već dugo član ovog portala (dobro ne baš dugo, negdje oko pola godine), tek sad vidim da se održavaju tjedni sastanci svih članova i ostalih fanova star wars-a. Zanima me da li se i dalje održavaju jer vidim da je u posljednje vrijeme portal nekako zapušten, pa bi volio doći i popričati sa ostalim zaljubljenicima u našu omiljenu sagu. Znam da i sam mogu doći i provjeriti ali mislim si, ak mogu prvo pitat preko posta, zašto ne?
Živi mi bili pa vidjeli...
i naravno MEJ D FORS BI VIT JU!

--
REVAN I BASTILA FOREVER! Knights of the Old Republic ->next star wars episode(s)

check-wan
Jedi Council member
Jedi Council member

Force points: 81
Napisano: 08 rujna 2009 u 10:24   Naslov: Pitanja-Odgovori
Sastanci su ukinuti zbog nedostatka vremena i prostora, nažalost; mislim da je vrijeme da osvježimo sadržaj portala....

--
Voliš Star Warse?

LS Revan
Novi član
Novi član

Force points:
Napisano: 21 rujna 2009 u 00:53   Naslov: Pitanja-Odgovori
Znači, onda nemam nikakav razlog da se službeno delegiram kao član udruge (mislim na učlanjenje), očito smo u hrvatskoj malo zarđali, trebamo nekaj novo smisliti, naravno u vezi star warsa

--
REVAN I BASTILA FOREVER! Knights of the Old Republic ->next star wars episode(s)

Stranica 9 od 9 Idi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
 Svi forumi - Helpdesk
Jedino registrirani korisnici mogu odgovarati na poruke te započinjati nove teme.

Registracija je potpuno besplatna i njome pristupaš svim naprednim funkcijama foruma.
 Prebaci se na:

Get Firefox  Rebels choose Firefox, but this forum works even with Imperial browsers.
Copyright© 2001-2010 Mos Croatia Spaceport - udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova
COAX community v4Valid CSS!Valid HTML 4.01!