registracija <--> login ·  sw.hr home · pretraživanje · izgubljena lozinka
 Svi forumi - Star Wars: Originalna trilogija (ep. IV, V i VI)
 Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
Autor  Poruka
Bagzy
Jawa
Jedi apprentice

Force points: 4
Napisano: 13 lipnja 2009 u 00:24   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
Izašla stara trilogija na Blue Ray-u, Full HD. Odgledao i ostao bez daha...

--
If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine.

info | www | odgovori | citiraj
DARTH HIRIUM
Jedi master
Jedi master

Force points: 93
Napisano: 13 lipnja 2009 u 03:26   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
Što je točno posebno u tome?

--
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!

Orion
Jedi Council member
Jedi Council member

Force points: 169
Suradnik: Dark Lord of Mos Croatia
Napisano: 13 lipnja 2009 u 08:14   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
Bagzy, znaš onu staru narodnu... pics or it didn't happen.

--
"Leaves from the vine, falling so slow.
Like fragile, tiny shells,
Drifting in the foam.
Little soldier boy, come marching home.
Brave soldier boy, comes marching home."

RotS Master
Jedi knight
Jedi knight

Force points: 218
Suradnik: enciklopedija
Napisano: 13 lipnja 2009 u 10:50   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
Must... have... blu-ray... collection... don't... give... a f**k... if I starve... this month...

xD

Slažem se s Orionchem, pics or it didn't happen =D

--

Bagzy
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 13 lipnja 2009 u 20:41   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
Ljudi moji Šta tu ima posebno? kao da sam na site-u trekija Prije svega vidiš detalje koje nikad nisi vidio prije... sve u svemu potpuno drugačija dimenzija filma. ja sam se potpuno oduševio, kao da sam prvi put pogledao Star warse. normalno moram napomenuti da za potpuni doživljaj je potrebno imati tehnički potkovanu liniju i vrhunski lcd televizor inače to nije to Prije svega zamolio bi svakoga da pogleda HD izdanje pa da se pridruži sa komentarima... uz dužno poštovanje.

--
If you strike me down, I shall become more powerful than you could possibly imagine.

Bagzy
Jawa
Jedi apprentice

Napisano: 13 lipnja 2009 u 20:50   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray] [Bagzy izmjenio poruku 13 lipnja 2009 u 20:58 ]

--

OverLord
Tusken Raider
Jedi

Force points: 12
Napisano: 07 kolovoza 2009 u 13:57   Naslov: Star Wars Trilogy (Episodes IV - VI) [Blu-ray]
ja imam sve filmove u 720p rezoluciji. izgleda odlično, ali se i dalje borim da nabavim filmove na dvdima, ali ne ide...

--
The Sith have returned!

Svi forumi - Star Wars: Originalna trilogija (ep. IV, V i VI)
Jedino registrirani korisnici mogu odgovarati na poruke te započinjati nove teme.

Registracija je potpuno besplatna i njome pristupaš svim naprednim funkcijama foruma.
 Prebaci se na:

Get Firefox  Rebels choose Firefox, but this forum works even with Imperial browsers.
Copyright© 2001-2010 Mos Croatia Spaceport - udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova
COAX community v4Valid CSS!Valid HTML 4.01!